2777
2789
عنوان

با این ایده ها رابطم با شوهرم کلیییی بهتر شد

| مشاهده متن کامل بحث + 69418 بازدید | 757 پست
دقیقااا عین ما...😂شما هم معلمید؟ میشه از تجربیاتتون بگین؟ شغلتونو دوست دارین؟

سلام

بله مدیر دبیرستان هستم 

و با علاقه انتخاب کردم 

با همسرم از سال اول ازدواج همکلاسی بودم اما در مقاطع بعدی رشته و دانشگاهمون جدا شد

من فرهنگی شدم 

ایشون هیئت علمی و استاد دانشگاه 

من معلم هستم، درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیکارش کردی درست شد؟ شوهر من خیلی رفیق بازه حتی یه تاپیک زدم درباره بحث دیشبمون نمیدونم چیکارش کنم ن ...

بترسونش عزیزم 

بچه داری؟

ببین اگه اقایون بفهمن که هر کاری بکنن پاشون میشینی و تکون نمیخوری بدتر و بدتر میشن

چرا باید شوهرت مجردی بره سفر درصورتیکه اینهمه بدهکاره 

و اینم بگم تو سفر های مجردی اتفاقات قشنگی نمیوفته ها

چطور ممکنه اینجوری براش کوتاه بیای؟

یه مدت بذار برو 

بذار بفهمه ممکنه زندگیش نابود بشه 

بعدم سفت بگیر براش عزیزم اینهمه گذشت و نادیده گرفتن واسه زندگی سمه 

سلامبله مدیر دبیرستان هستم و با علاقه انتخاب کردم با همسرم از سال اول ازدواج همکلاسی بودم اما در مقا ...

چقد خوب... منم دبیری قبول شدم موقعیت های دیگه هم داشتم که درآمدش بالاتر بود ولی همسرم اینو میپسندید

بترسونش عزیزم بچه داری؟ببین اگه اقایون بفهمن که هر کاری بکنن پاشون میشینی و تکون نمیخوری بدتر و بدتر ...

بخاطر خانواده ام همه چیو تحمل میکنم میگم دیگه بیشتر از این بخاطر من غصه نخورن

ولی دیگه خسته ام از بی توجهی هاش. فقط واسه اینکه یکی باشه زندگیشو بچرخونه زن گرفته 

انواع بدبختی و گرفتاری سرم اومده بخاطرش تحمل کردم ولی اون حتی حاضر نیست کوچیکترین تغییری کنه

بخوام از خودم بگم یکی که تا میاد خوشی کنه پس گردنی میخوره🙃بابابزرگای عزیزم.کی میشه بیام پیشتون و دوباره ببینمتون؟😔بزرگترین درسی که زندگی بهم داد این بود که هیچکی نمیتونه زندگیتو تغییر بده جز خودت!ای کاش میتونستم به گذشته برگردم و به خودم بگم فکر نکن یه مرد میتونه زندگیتو تغییر بده،پاشو زندگیتو بساز!💔هزاردفه مردم تا بتونم زندگی کنم ولی هردفه شکست خوردم.شاید مرگ واقعی بتونه بهم زندگی ببخشه🙂گاهی دلم میخواد بچه دار شم ولی همینکه یادم میفته خودم قربانی بی‌تجربگی پدر و مادرم شدم پشیمون میشم.دلم نمیخواد این حرفارو پشت سرشون بزنم ولی اینجا مینویسم که یادم بمونه تا وقتی شرایط درستی ندارم بچه دار نشم😔و در نهایت بهم ثابت شد اونم یکی مثل بقیه اس و برخلاف ادعاش آدم خاصی نبود🙂                                            

ممنونم..البته بابت اینکه میگن معلمی فرسایشیه نگرانم هنوز

نه😂😂

به روحیات خودتون بستگی داره 

من، مادرم، و مادربزرگم هر 3 معلم بودیم و هستیم 

هیچ کدوم فرسوده نیستیم 

خیلی هم با نشاطیم ✌️✌️💓

من معلم هستم، درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است. 
بخاطر خانواده ام همه چیو تحمل میکنم میگم دیگه بیشتر از این بخاطر من غصه نخورنولی دیگه خسته ام از بی ...

بخاطر هیچکس هیچ‌چیز را تحمل نکن قرار هم نیست طلاق بگیری فقط میخای بترسونیش و سفر مجردی و رفیق بازی بهترین دلیلت برای رفتن خونه پدرت و کشوندن خانوادش هست

گاهی وقتا آدما نیاز به یه شوک دارند عزیزم 

شوهرت به خواب رفته اونم بخاطر صبوری توئه 

پس یه شوک بهش وارد کن