2777
2789
عنوان

با این ایده ها رابطم با شوهرم کلیییی بهتر شد

| مشاهده متن کامل بحث + 69418 بازدید | 757 پست
چه انرژیِ بد و مزخرفی دارید! طرف با ذوق تاپیک زده ذوقشو کور کردید. به شما چت ربطی داره دوست پسر داره ...

دقیقا،یه بند غر زدن فقط😂😐

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با خوندن نظرات کاربرا فهمیدم چقد از آدما دلمردن واقعا

حتی یکی هم که دوست داره اینکارارو انجام بده رو نمیتونن ببینن و با توهین و مسخره کردن میخوان خرابش کنن

یسریاهم که چسبیدن به این که اسی ۲۳ سالشه یا ۲۵سالشه یا شوهرشه یا دوست پسرش

واقعا متاسف شدم

این ایده ها وقتی کارسازن که شوهره هم بخواد تغییر کنه و واسه بهتر شدن رابطه تلاش کنه. رو یه عنتری مث شوخر من که حتی اولویت دوم سوم زندگیش نیستم فقط وقت تلف کنیه

بخوام از خودم بگم یکی که تا میاد خوشی کنه پس گردنی میخوره🙃بابابزرگای عزیزم.کی میشه بیام پیشتون و دوباره ببینمتون؟😔بزرگترین درسی که زندگی بهم داد این بود که هیچکی نمیتونه زندگیتو تغییر بده جز خودت!ای کاش میتونستم به گذشته برگردم و به خودم بگم فکر نکن یه مرد میتونه زندگیتو تغییر بده،پاشو زندگیتو بساز!💔هزاردفه مردم تا بتونم زندگی کنم ولی هردفه شکست خوردم.شاید مرگ واقعی بتونه بهم زندگی ببخشه🙂گاهی دلم میخواد بچه دار شم ولی همینکه یادم میفته خودم قربانی بی‌تجربگی پدر و مادرم شدم پشیمون میشم.دلم نمیخواد این حرفارو پشت سرشون بزنم ولی اینجا مینویسم که یادم بمونه تا وقتی شرایط درستی ندارم بچه دار نشم😔و در نهایت بهم ثابت شد اونم یکی مثل بقیه اس و برخلاف ادعاش آدم خاصی نبود🙂                                            

افرین کیف کردم ازت به شرطی که خودتم اینکارا رو بکنی و اول زندگیتو به جنگ و دعوا نگذرونی

منم خیلی اهل این چیزام با شوهرم😍

عشق میکنیم باهم 

اوایل عین سگ‌و گربه بودیم 

ولی یه شش سالی میشه باهم خیلی رفیق شدیم 

کنارهم بودن دوتایی بهترین و قشنگترین لحظه هامونه 

هرچند بچه هامون نمیذارند زیاد دوتایی باشیم😂

ولی ما دنبال فرصت میگردیم ازشون فرار میکنیم قالشون میذاریم😂😋

افرین کیف کردم ازت به شرطی که خودتم اینکارا رو بکنی و اول زندگیتو به جنگ و دعوا نگذرونیمنم خیلی اهل ...

چیکارش کردی درست شد؟ 

شوهر من خیلی رفیق بازه حتی یه تاپیک زدم درباره بحث دیشبمون نمیدونم چیکارش کنم نمیتونم طلاق هم بگیرم نزدیک 6 ساله فقط بدبختی دیدم ازش

بخوام از خودم بگم یکی که تا میاد خوشی کنه پس گردنی میخوره🙃بابابزرگای عزیزم.کی میشه بیام پیشتون و دوباره ببینمتون؟😔بزرگترین درسی که زندگی بهم داد این بود که هیچکی نمیتونه زندگیتو تغییر بده جز خودت!ای کاش میتونستم به گذشته برگردم و به خودم بگم فکر نکن یه مرد میتونه زندگیتو تغییر بده،پاشو زندگیتو بساز!💔هزاردفه مردم تا بتونم زندگی کنم ولی هردفه شکست خوردم.شاید مرگ واقعی بتونه بهم زندگی ببخشه🙂گاهی دلم میخواد بچه دار شم ولی همینکه یادم میفته خودم قربانی بی‌تجربگی پدر و مادرم شدم پشیمون میشم.دلم نمیخواد این حرفارو پشت سرشون بزنم ولی اینجا مینویسم که یادم بمونه تا وقتی شرایط درستی ندارم بچه دار نشم😔و در نهایت بهم ثابت شد اونم یکی مثل بقیه اس و برخلاف ادعاش آدم خاصی نبود🙂                                            

اینا بیشتر واسه کسایی خوبه که دوتایی باهم عشق میکنن فقط حوصله شوندسر میره وگرنه دونفر همو نخوان تو گ ...

خب قشنگم رابطه تونو درست کن 

تویه زنی 

میتونی با سیاستت و با زبونت و با عشق و محبتت مار رو از لونه بکشی بیرون😍 شوهرت که هیچی 

زن سرتا پا ناز آفریده شده سرتاپا عشق آفریده شده

اینو یادت باشه 

پیاده کن توی زندگیت