الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اون مرد ۳۱ ساله ای که اینو همراعی کنه از بچه هم بچه تره
پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨👩👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰
من ب شوهرم این لیست بدم چهار تا فوشم مید میگ بیکاری مگ
حالا شوهر من نصف شب بمب بخوره خونمون دزد بیاد سیل بیا. از خاب بیدار نمیشه جدی میگمااااا خابش سنگین حالا منو ببره قبرستون
چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️
مردایی که من میشناسم خیلی حوصله ی بازی و گشت و گذار پیاپی رو ندارن به نظرم درک و مهربونی و مودب بودنم به این گزینه ها اضافه کن که اگر خانمی خواست اینارو پیاده کنه اول همه درک کنه موقعیتش هست یا نه
به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب میشه؛ حکایت محبت کردن به یهسری از آدمای زندگیمونه :) این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟