2777
2789
عنوان

با این ایده ها رابطم با شوهرم کلیییی بهتر شد

| مشاهده متن کامل بحث + 69418 بازدید | 757 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه انرژیِ بد و مزخرفی دارید! 

طرف با ذوق تاپیک زده ذوقشو کور کردید. 

به شما چت ربطی داره دوست پسر داره یا شوهر ! 

ایده بگیرید برید سراغ غنی کردن اورانیوم‌تون !

ناشناس🦦 : https://daigo.ir/secret/9707301328

ایده های دختر سیزده ساله:

بریم گورستون داستان ترسناک بگیم 

اون مرد ۳۱ ساله ای که اینو همراعی کنه از بچه هم بچه تره

پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨‍👩‍👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰
بله عزیزم واقعا خوشه😍شما چرا نیس

ما دلمون خوش نیست چون هزار تا بدبختی داریم 

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا 

من ب شوهرم این لیست بدم چهار تا فوشم مید میگ بیکاری مگ 

حالا شوهر من نصف شب بمب بخوره خونمون دزد بیاد سیل بیا. از خاب بیدار نمیشه جدی میگمااااا خابش سنگین حالا منو ببره قبرستون

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

مردایی که من میشناسم خیلی حوصله ی بازی و گشت و گذار پیاپی رو ندارن به نظرم درک و مهربونی و مودب بودنم به این گزینه ها اضافه کن که اگر خانمی خواست اینارو پیاده کنه اول همه درک کنه موقعیتش هست یا نه 

و خدایی که در این نزدیکیست  قناد خونگی👩🏻‍🍳

همه چی خوب بود تا قبرستون😱

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟