2777
2789
عنوان

با این ایده ها رابطم با شوهرم کلیییی بهتر شد

| مشاهده متن کامل بحث + 69419 بازدید | 757 پست
والا هر چی میشه میگن خدا اینجوری اسلام اینو میگه پیامبر این حرفو زده و... اینا کمکی نمیکنه به رابطه ...

دقیقا درسته منم همش با شوهرم دعوامون میشد همش الکی میرفتیم دور دور و بیرون یکسالو نیم عمرمون اینجور گذشت مشاور گفته الان اصلا تفاهم ندارین و باید جدا شین

مرد نیستم بابا اسم کاربری فان و قافیه دار بود گذاشتم هی بگین حالا پسری کاراگاها😂😂
فقط عزیزم خودت چندسالت اگر دوس نداری میتونی جواب ندی

این کارا که به سنو سال نیست🙄

ناشناس‌من🌱   https://daigo.ir/secret/3756347794                                                                                                  نانای مامانم هستم خوشگله🙋🏻‍♀️✨:> تازه نامزد کردم نمیدونم چی بنویسم اونایی که تازه نامزد میکنن تو بیوشون چی مینویسن؟؟ 😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا به دوست پسر اسی رحم کن😅 ایده نمیخواد یادش بدی خودش استاده😂😂😂

وای یبار شوهر من گفت دوست دارم موهام رو  چند شاخه هایلایت نقره ای کنم انگار جو‌گندمی شده  من گیر دادم اره بیا من برات انجام میدم بلدم  بعد نمی‌دونم چیشد چیو اشتباه ریختم کلا موهاش قرمز شده بود یعنی انقد خندیدم که از حال رفته بودم 😂

دقیقا درسته منم همش با شوهرم دعوامون میشد همش الکی میرفتیم دور دور و بیرون یکسالو نیم عمرمون اینجور ...

وای عزیزم چه بد میخوای جدا بشی؟ 

ناشناس‌من🌱   https://daigo.ir/secret/3756347794                                                                                                  نانای مامانم هستم خوشگله🙋🏻‍♀️✨:> تازه نامزد کردم نمیدونم چی بنویسم اونایی که تازه نامزد میکنن تو بیوشون چی مینویسن؟؟ 😐

عزیزم با اسی نبودم وگرنه من خودم یه تنه کل کسایی که نظر منفی دادن جلوشون وایسام 

خوشبختی واقعی اون شبیه که بجای فکر کردن به چشاش زل بزنی تو چشاش ♥️😍 مهی هستم خداروشکر بعد مدت ها بهم رسیدیم عشقم کل زندگیم👰🏼 مربی شنا هستم 🤩🌊
عزیزم با اسی نبودم وگرنه من خودم یه تنه کل کسایی که نظر منفی دادن جلوشون وایسام

اهان

دقیقا مانزدیک چهلیم، کلی ازینکارا داریم. بهمونم نمیاد. ولی یواشکی کلی داستان داریم

مثلا چالش میذاریم تو خابون که داریم قدم میزنیم خم شیم به مغازه داری که اصلا نمیشناسیم جوری گرم سلام کنیم، یا حتی بای بای کنیم😆 مغازه دار فک کنه آشناییم و اون یادش نیس😂 

هرکی تونس اینکارو کنه شرطو برده

خب نوشتم کع تفریحات دونفرهاین برا اونموقعس که میخاین تفریح کنین

خوشبحالت

چقدر مستی 

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده

برو کانال فاطمه حسینی|بانوی منظم....هم دوره رایگان داره هم پولی...برا بهبود رابطه زناشویی خیلی عالیه..۵صوت‌ اقتدار مرد از دکتر حبشی خیلی خوبه واقعا....هرکی گوش داده عمل کرده زندگیش خیلی خوب شده خداروشکر 

خیال دیدنِ رویت کند دل را چراغانی...

یه تاپیک داره 30 مرداد 1403 گفته من 23 سالمه..4 شهریور گفته منو دوس پسرم 24 سالمونه هردومون دانشجوییم هم سن هستیم..الان میگه من 25 ام 1 وهرم 31..خییییلی سوتی داده😀

اِبتَسِمْ فَلَنْ یُتِغَیِر اِلْعالَم بِحُزنِک..لبخند بزن اینک دنیا با اندوه تو تغییر نمیکند
دقیقا درسته منم همش با شوهرم دعوامون میشد همش الکی میرفتیم دور دور و بیرون یکسالو نیم عمرمون اینجور ...

برو کانال فاطمه حسینی|بانوی منظم....هم دوره رایگان داره هم پولی...برا بهبود رابطه زناشویی خیلی عالیه..۵صوت‌ اقتدار مرد از دکتر حبشی خیلی خوبه واقعا....هرکی گوش داده عمل کرده زندگیش خیلی خوب شده خداروشکر

خیال دیدنِ رویت کند دل را چراغانی...