2777
2789
عنوان

با این ایده ها رابطم با شوهرم کلیییی بهتر شد

| مشاهده متن کامل بحث + 69418 بازدید | 757 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😳😳😳😳چقدر عجیب بود برام

اره خواهر تازه اگه چیزای دیگشو بگم شاخ درمیاری

اصلا نزدیکی فیزیکی دیگه ای دوس نداره

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
فقط بگو چند سالته؟آبجو بخورین مست بشین😂😂😂

کامنت اولت رو دیدم گفتم چه خانم عاقل و کاملی که یهو اسن کامنتت دیدم😂😂🤣🤣🤣

روضه خوانت می شوم با روضه ای تک مصرعی/ بر زمین بودی و بر جسم تو پیراهن نبود💚

بچه نباشه چافیه

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

اره خواهر تازه اگه چیزای دیگشو بگم شاخ درمیاریاصلا نزدیکی فیزیکی دیگه ای دوس نداره

خدا صبرت بده 

البته همشون توسکان😀😂😬

قدم های کوچیک هر روزت تهش میشه یه قدم بزرگ بعد از صبر "معجزه" سبز میشه....🌱

خدا صبرت بده البته همشون توسکان😀😂😬

هوف😂

باور کن یبار بغلم نکرده یبار 👄 نبوسیده

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
عزیزم من به شما چیزی گفتم که ریپلای میکنی؟! بعدشم من نصف نصف اینایی که گفته رو هم انجام نمیدم منظورم ...

چقدر ضدحال زدی به اسی 

اینا دغدغه نیست اینا دوری از دغدغست هر ادمی به ارامش و استراحت نیاز داره

اندکی تفکر؟انگار مثلا استاتر چی گفته😐خدا شفا بدا

ادامه اش رو چرا پاک کردی صفحه چنده

• دیت ماشینی (کنسرت برگرار کرذن در ماشین،فیلم دیدن داخل ماشین ،غذاخوردن مخصوصا پیتزا)
  • یه درخت یا یه نهال بکاریم وماهگردمون بهش سر بزنیم و اب بدیم
  • تماشای غروب افتاب یا طلوع
  • باهم ویدیو بسازین
  • نوشتن نامه ی عاشقانه برای هم و تزئینش
  • در زمستان بستنی بخوریم و دیونه بازی
  • اسکرب بوک بسازیم و برای تزئنش وسایل بخریم
  • قدم زدن یه مسیر طولانی
  • کشف کافه و رستوران جدید
  • رفتن به اتاق فرار دونفره
  • بازی انلایندرخانه مثل پابجی کالاف…
  • شرکت در تور های طبیعت گردی
  • رفتن به اسکی روی یخ 
  • پیست اسکی  و برف بازی
  • بافتن یه شال گردن باهمدیگه
  • جمع کردن کلکسیون خاص مثل سنگ های خوشگل
  • بازی کردن پانتومیم
  • قدم زدن زیربارون
  • شرکت در کلاسهای مشترک
  • تجربه خوردن ساندویج کثیف
  • بکار مفید انجام بدیم مثل پاکسازی محیط زیست
  • روز غافلگیری کوچک (سوژه مهم نیس)
  • یه نیمکت روی پارک یا یهمیزکافه رو پاتوق کنین
  • یک زمان مخصوص برای بیرون ریختن انرژی منفی بصورت نوبتی
  • گفتن خاص ترین راز ها بهم دیگه
  • توی رادیو بهمدیگه اهنگ تقدیم کنین
  • همدیگرو ارایش یا استایل کنیم

چه ایده های چیپی 🫤

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝