2777
2789
عنوان

کنکوری ها میشه لطفا بیایید

193 بازدید | 9 پست

سلام 

چند وقته تو فکر اینم که چه مشاوری انتخاب کنم

تحقیقم کردم اما هر کسی که تعریفشو میشنوم و تحقیق میکنم میبینم هزاران نظر منفی در موردش وجود داره

خواستم بدونم اگر شما مشاوری داشتین و کنکور موفق شدید و ازش راضی بودید معرفی کنید بهم

نه تو آنی که همانی.نه من آنم که تو دانی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اقای رحمانیان فر از تیم مدیکال

ممنون اما صحبت های درباره مدیکال خوب نبود میشه شما از خوبیاش بگید مثلا نقطه مثبت اقای رحمانیان چی بود؟

من سالی ک پشت بودم مشاورم خیلی کمک کرد البته نمیدونم هنوز مشاوره میده یا نه به چند نفر اینجا معرفیش ...

انلاین هستند؟

ممنون اما صحبت های درباره مدیکال خوب نبود میشه شما از خوبیاش بگید مثلا نقطه مثبت اقای رحمانیان چی بو ...

عزیزم هر موسسه ای هم نقاط ضعف داره هم قوت دیگه ۵۰۰ نفر مشاور بینشون خوب و بد پیدا میشه تو باید زرنگ باشی خودتو انالیز کنی ببینی نتیجه نمیگیری فوری عوض کنی نه اینکه همه چیو بسپری به طرف یکی از اشتباهاتی که باعث شد من موفق نشم تو کنکور همین بود و اتفاقا همین مشاور اول غلطم از تیم مدیکال بود

اقای رحمانیان فر دانشجوی پزشکی همدانه و فوق العاده منظمن یعنی واسه ساعت به ساعت زندگیش برنامه داره مثلا برای تماس هفتگی از قبل بهت اس میده فلان روز تو این بازه زمانی بهت زنگ میزنم

بعد خیلی ادم جدیه اونجوری نیست که ببخشید لاس بزنه ولی مشکلی داشته باشی با حوصله گوش میده و فوری واسش راه حل داره

وسواسشم روی کیفیته انقدر مرور و ازمون میزاره تا اون مبحثه بره تو مخت 

ببین با مشاور اول مدیکال دو سال مشاوره داشتم همه درسامم تو این دو سال میخوندم رتبه هام ۵۳ هزار و ۳۶ هزار

با ایشون سه ماه داشتم پایه یازدهمو کامل نخوندم ۱۲ هزار که البته با توجه به ترازم باید هشت هزار میشد که تراز سیوی ها گند زد

تف به قوم‌پدری / لعنت به قوم مادری
عزیزم هر موسسه ای هم نقاط ضعف داره هم قوت دیگه ۵۰۰ نفر مشاور بینشون خوب و بد پیدا میشه تو باید زرنگ ...

یچیز دیگه اضافه کنم تیم مدیکال نظرسنجی راجع به مشاوراش داره اگه خواستی بگیری برو قشنگ بخون ببین کدوم بهتره

تف به قوم‌پدری / لعنت به قوم مادری
عزیزم هر موسسه ای هم نقاط ضعف داره هم قوت دیگه ۵۰۰ نفر مشاور بینشون خوب و بد پیدا میشه تو باید زرنگ ...

خیلی ممنون که وقت گذاشتید واقعا کمک کردید انشالله موفق باشید🙏