2777
2789
عنوان

خستههه شدم

57 بازدید | 7 پست

وای خدایا کلافه شدم 

خسته شدم 

بابام یه ویروس اورد داد به ما 

خودش بدنش قوی علائم آنچنان نداشت من و مامانم یکهفته است افتادیم 

حالا خودش دوروزه تازه علائمش شدید شده 

بازم زیر بار نمیره که ویروس داره میگه من از شما گرفتم 

حالا هم به همه چی دست میزنه و انتظار داره ادم ببوسه

و اصلا رعایت نمیکنه 

الانم سر لین موضوع باهم دعواشون شد 

هووووووف خدایا خستممممم

نمیدونم چرا بی دلیل تعلیق شدم دیشب فقط توی تاپیک های التماس دعا برای همه آرزوی خوب کردم 😐
دو خفتس درگیرم ولی چه میشه کرد خواهرم عصبی نشو خودتو تقویت کن

ازین عصبی نیستم 

از بابام عصبیم 

بعدم از دعواشون بیشتر عصبیم 

اخرش میگه میگید من گم سم کجا برم 

انگار ما گفتیم گم شو برو 

گفتیم رعایت کن  اه اه اه 

نمیدونم چرا بی دلیل تعلیق شدم دیشب فقط توی تاپیک های التماس دعا برای همه آرزوی خوب کردم 😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه خودم بودم درد مریضی برام مهم نبود 

غلط کردم اومدم اینجا 

نمیدونم درد خودم تحمل کنم یا بیشعوری بابام

یا دعواهای هر ثانیه اشون 

ازین عصبی نیستم از بابام عصبیم بعدم از دعواشون بیشتر عصبیم اخرش میگه میگید من گم سم کجا برم انگار ما ...

مردا همینن نه رعایت میکنن نه حرف گوش میدن ولی اونم گناهی نکرده کلا تو هوا پره ویروسه معلوم نمیشه که طرف از کجا گرفته

خب میبینی همه مریضیم حالا مهربونیت گرفته ببوسی 

سالی یبار نمیبوسی 

حالا الان مهربون شدی 

بخدا میمونم از کاراش 

مردا همینن نه رعایت میکنن نه حرف گوش میدن ولی اونم گناهی نکرده کلا تو هوا پره ویروسه معلوم نمیشه که ...

اره میدونم چی میگی 

ولی کلا رعایت گنیم زودتر خوب میشیم نه اینکه بیشتر بیماری تشدید کنیم 

خونه خودم بودم درد مریضی برام مهم نبود غلط کردم اومدم اینجا نمیدونم درد خودم تحمل کنم یا بیشعوری باب ...

خودتو کنترل کن هممون این شکلی هستیم ولی با عصبانیت چیزی درست نمیشه کاری کن محیط خونه جوری بشه نه حرفی باشه نه دلخوری زودم خوب بشین