2777
2789

دخترعموی من دوازده سالشه 

فرزند طلاقه و به خاطر اینکه ناپدری ونامادری هردو نمیخواستنش 

بین خونه مادر بزرگ وخاله و.... پاسکاری شد همراه خواهرش 

تا در آخر والدین من چون تنها بودن قبولشون کردن 

خواهرش بزرگ و در شرف ازدواج 

این بچه همیشه ساکت بود تو تاریکی میشست 

با کسیم حرف نمیزد حتی خواهرش 

حتی گرسنه است و مریض درد داره نمیگه 

بردیمش پیش روانشناس ولی بعد شش ماهم تغییری نکرد 

من الان ازشون دورم سعی میکنم بهش پیام بدم باهاش چت کنم با اینکه خیلی ازش بزرگترم 

که بهم یه چی امروز عصر گفت حالم‌واقعا بد شد 

گفت یه روز از مدرسه برمیگشته یه آقایی داشته با یه خانمی تجاوز میکرده تو یه ساختمون نیمه کار 

و این دیده و مرد هم‌متوجهش شده 

دنبالش کرده و گفته اگه به کسی بگی تورو هم همون کارو باهات میکنم 

اگه به کسی بگی ادرس خونتون یاد گرفتم میام سراغ خودت وخانوادت 

و بچه از اونجا ترسیده بعدهم طلاق والدینش و از این خونه به اون خونه شدن 

من الان نیستم پیششون 

مادر وپدرمم سن بالان 

وقتی برگشتم باید از مرد شکایت کنم ؟ شهادت بچه قبوله ؟ 

خونمون عوض کنیم ؟ مدرسه اش عوض کنیم ؟ 

این موضوع چه جوری به والدینش بگم 

میشه هرکس اطلاعاتی داره راهنمایی کنه چه طور بچه رو از این وضعیت دربیاریم 

سایت خیلی نظرات متفاوت و سمی میتونن بدن فقط از مشاور کمک بگیرید و تمام

حجابت رو قشنگ کن دختررر🤤🌚🤍 دنبال روسری کرپ‌حریر اصل میگردید مهمون آنلاین شاپ من بشید💗🌿. روسریی که خاصیت پرز و چروک شدن نداره ، رو سرت خراب نمیشه و ایستاییش بوسیدنیه😁♨️ حتی بدون طلق؛ خلاصه اگه محجبه‌ای که خوراکته اگه نیستی بازم خوراکته چون شال همین جنس هم موجوده🙋🏻‍♀️💙✨💨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سایت خیلی نظرات متفاوت و سمی میتونن بدن فقط از مشاور کمک بگیرید و تمام

شش ماه پیش روانشناس بردیمش اصلا راجع به این موضوع باهاش صحبت نکرده و امروز خیلی اتفاقی به من گفت 

روانشناس کودک خوب هرکس تو‌مشهد میشناسه لطفا معرفی کنه

چه خوب که بهت اعتماد کرده

اصلا به هیچ کس نگو فقط اطمینان خاطر بده بگو مرده رفته دیگه تمام شده کاری به تو ندارن به مشاورش فقط فقط بگو تا کمکش کنه

خداخیر بده به پدر و مادرت

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

آخی عزیزم ، چقدر این بچه ترسیده...با یه روانشناس مشاوره کن

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️  

بنظرم بهتره از هرمکانی ک اون اتفاق رو یادش میاره دورش کنین

بشین براش توضیح بده ک اون کار چیه و اونا باهم زن و شوهر بودن و مرده باهات شوخی کرده

ولی دخترای دوازده ساله از این چیزا باخبرنا

نمیدونم فک نکنم ب این دلیل باشه 

بیشتر ب دلیل جدایی خانوادشه

اول اینکه احتمالا تو اولین نفری هستی که بهش گفته و به روانشناسم نگفته بهش بگو و ازش اجازه بگیر که با روانشناس درمیون بذاری تا اون کمکت کنه

شکایت که به جایی نمیرسه ولی از یه پلیس هم مشورت بگیر حالا شاید چهره نگاری کنن شایدم اصلا پیگیر نباشن

اگه امکانش هست رفت و آمدش به مدرسه تا وقتی ترسش بریزه با کسی باشه

و در آخر بمیرم براش و خاک بر سر خانواده بی لیاقتش

از این دَم و بازدَم بی ثمر....🥀💔

من که یه مادرم با ۲ تا بچه ، چند سال پیش دیدم یک مرد ۴۰ ساله به یه دختر ۱۰  ۹ ساله بغل دیوار پارک تجاوز میکنه البته دختره دستفروش بود و این آقا مثل اینکه کار همیشش بوده من از ترس وحشت کرده بودم چه برسه این بچه ی ۱۲ ساله...البته من میخواستم کسی صدا کنم که تا منو دیدن ۲تایی فرار کردن

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️  
به والدینش بابد بگم به نظرم

والدینی که بچه رو نمیخوان چرا بگی

اگه از بابت خطر و تهدید میترسی که قطعا انفاقی نمیافته چون مال خیلی وقته

فقط به مشاورش بگو اونم دختر نفهمه که گفتی اعتمادش رو ازدست نده بهت

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
من که یه مادرم با ۲ تا بچه ، چند سال پیش دیدم یک مرد ۴۰ ساله به یه دختر ۱۰ ۹ ساله بغل دیوار پارک تج ...

اون دیگه اسمش تجاوز نبوده ها