2777
2789

سلام شبتون بخیر 

کدوم اینا بهتره به ترتیب از نظر اینده کاری برای یه دختر؟ میشه بهم بگید لطفا

روان دانشگاه ملی

مشاوره ملی

علوم تربیتی ملی

مدیریت بازرگانی ملی

روان پیام نور

علوم تربیتی پیام نور

جامعه شناسی دانشگاه ملی

همین ترتیب خودم اوکیه؟ مدیریت بازرگانی به درد میخوره؟ سختی دروسش در چه حده؟ چجوریه اصلا

بچه ها لطفا تاپیک های قبلی منو هم گزارش بدین پاک شن زیاد نیستن ممنون خدا خیرتون بده اگه مشکلی برا اکانتم پیش بیاد هم اهمیتی نداره با شماره ی دیگه‌م میتونم بیام

بستگی به علاقت داره

بنظر من بازار کار حسابداری و مدیریت خیلی خوبه

مدیریت بازرگانی هم استخدامی شرکت و کارخونه و بانک هست

روابط تجارت و بین الملل رو مدیریت میکنی خوبه

ساقی به نور باده برافروز جام ما

خوبن

دریغ است ایران که ویران شود کنام پلنگان و شیران شود .                                                                       نژاد پرست نیستم ولی از ورود بیش از اندازه افغانی ها اعتراض دارم چند سال بعد اینجا همش میشه افغانی زبانمون میشه فارسی دری اسما میشه افغانی .... باور کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به علاقت دارهبنظر من بازار کار حسابداری و مدیریت خیلی خوبهمدیریت بازرگانی هم استخدامی شرکت و ک ...

وای من به مشاورم گفتم مدیریت نزنه اصلا

ینی بگم همون بعد از علوم تربیتی ملی اضافه کنه؟

دخترما من

میترسم کار پیدا نشه

فکر کردم پیام نور بهتر از مدیریت بازرگانی روزانست برام

مشاورمم گفت هر چی علاقته

فقط گفت مدیریت بازرگانی از جامعه بهتره

بستگی به علاقت دارهبنظر من بازار کار حسابداری و مدیریت خیلی خوبهمدیریت بازرگانی هم استخدامی شرکت و ک ...

درضمن من ساکن اردبیلم

اینجا به درد میخوره بنظرتون؟

اصلا راسته میگن که پیام نور درس نمیدن به ادم؟

البته روان پیام نور اردبیل با ازمون هستش

وای من به مشاورم گفتم مدیریت نزنه اصلاینی بگم همون بعد از علوم تربیتی ملی اضافه کنه؟دخترما منمیترسم ...

مشاوره استخدامی داره فک کنم برا اموزش پرورش

روان میتونی بری تو کلینیک 

مدیریت برا بانک و شرکتها میتونی استخدام شی

هم مدیریت مالی هم بازرگانی خوبه

زرنگ باشی بیکار نمیمونی 

اصلا راسته میگن که پیام نور درس نمیدن به ادم؟البته روان پیام نور اردبیل با ازمون هستش

بله همه جا کار هست فقط باید دنبالش باشی

پیام نور نیمه مجازیه... بنظرم لذت دانشگاه رو نمیفهمی

اولویتت دولتی باشه