2777
2789
عنوان

خطاب به تاپیک پربازدید

92 بازدید | 9 پست

عزیز دلم مشکل شما رو من داشتم الآنم کارم به طلاق کشید کاش همون دوران عقد دقت میکردم اونم دقیقا تا مشکل پیش میومد تلفن به دست زنگ به اقوام و آبروریزی کاش عقل الانمو اون موقع داشتم بخدا قسم تشویق به جدایی نمیکنم سفت و سخت جدی بگیر رفتارشو با یه فرق که من کوچکترین زد و خوردی نداشت بهم من خاموش خواننده نی نی سایتم خیلی ساله منتها فقط به نیت شما تاپیک زدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فایده ای نداره عزیزم اصلا به حرف کسی گوش نمیده۶۰ صفحه کاربرا براش نوشتن

بخدا کاش اون موقع کسی بود مشورت می‌گرفتم کاش کسی بهم گوشزد می‌کرد مسیر زندگیم عوض میشد

بخدا کاش اون موقع کسی بود مشورت می‌گرفتم کاش کسی بهم گوشزد می‌کرد مسیر زندگیم عوض میشد

متاسفم

ولی آدما بارها و بارها اشتباه میکنن زندگی یعنی همین

امیدوارم از حالا به بعد زندگی خیلی خوبی پیش روت باشه

متاسفمولی آدما بارها و بارها اشتباه میکنن زندگی یعنی همینامیدوارم از حالا به بعد زندگی خیلی خوبی پیش ...

فداتشم من 

ممنون از دعای خوبت عزیز دلم 

آدم تو زندگی گاه نیاز داره صحبت کنه بشنوه چقدر خوبه به موقع بپذیریم اشتباه رو

فداتشم من ممنون از دعای خوبت عزیز دلم آدم تو زندگی گاه نیاز داره صحبت کنه بشنوه چقدر خوبه به موقع بپ ...

دقیقا همینطوره بالاخره هر آدمی نیاز به کمک و راهنمایی داره

عزیزمی💕🥰