2777
2789
عنوان

خانمهای متاهل یه لحظه بیاید

181 بازدید | 15 پست

کمک کنید چکار کنم

درخواست دوستی قبول نمیکنم.                                           یا رب تو مرا به نفس طناز مده                                              با هر چه به جز تست مرا ساز مده                                        من در تو گریزان شدم از فتنه خویش                                     من آن توام مرا به من باز مده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام پدر شوهرم مغازه داره

وسیله هاش مغازه توی حیاطه خونمونه

مستاجر اورده

طبقه ی پایین من طبقع ی بالا هستم

من شب میترسم در حیاطو قفل میکنم

این خانمه می بینه قفل کردم میره درو

باز میکنه وارد خونه میشه درو محکم میکوبه

چهار ستون خونه میلرزه

اینو بگم که من دو ساله امدیم خونه جدیمون

قبلا جای دیگه بودیم قبلا دوست داشتم خانم بود

با همه بود نمیدونستم متوجه شدم کات کردم

یکی از دوستای اون خانمه که مرد هست که قبلا بود

الان همسایه ی دیوار به دیوارمه

خیلی بی چشم رو هست جواب سلامش رو نمیدم

سلام خودش میده ازش بدم میاد

میترسم ازش بخاطر این قفل میکنم

قفل میکنم مستاجره باز عصبانیت باز میکنه

قفل نمیکنه

پدر شوهرم و مادر شوهرم  و شوهرم چندین بار گفتم

بهش میگیم میگن بهش باز کارشو میکنه مستاجره

چکار کنم قفل نمیکنه باز برم قفل کنم یکسره درو پنجره میکوبه

درخواست دوستی قبول نمیکنم.                                           یا رب تو مرا به نفس طناز مده                                              با هر چه به جز تست مرا ساز مده                                        من در تو گریزان شدم از فتنه خویش                                     من آن توام مرا به من باز مده
برم برای بار دوم بخونم شاید متوجه شم

کجاشو متوجه نشدی عزیزم

مشکل شما الان اینه که وسایل پدر شوهرتون تو حیاطه و سر بستن در با مستاجر به مشکل خوردین درسته؟؟ بهش ت ...

اره هم وسیله هست و هم مرده بی چشم رو سن سال پدرمه 

زندانی زیادی کشیده با اسم مستعار صداش میزنن

زن اولی فرار کرده باز رفته زن دومی گرفته باز

زن هم داره باز با دیگران هم هست ترسم اینه 

ولی جوونه مرده به سنش نمیاد اینقدر باشه

اره هم وسیله هست و هم مرده بی چشم رو سن سال پدرمه زندانی زیادی کشیده با اسم مستعار صداش میزننزن اولی ...

خب در حیاط مشترکه در خونتون که. مشترک نیس وقتایی که شوهرت نیس در خونتون قفل کن اگه ترس داری کار دیگه ای نمیتونی کنی عزیزم