2777
2789

بچه ها 

سلام من ۱۸سالمه دوستان برای خواهر ۱٠سالم دنبال یه سرگرمی برای تابستون میگشتم توی خونه یهو توی ایتا یه چیزس نظرم جلب کرد 

خیلی هنر های باحالی به بچه ها یاد میدادن کمیاب بود قیمت دوره کامل با پشتیبانی دایمیش ۶٠یپد تحقیق کردم یه جا ۶٠٠میفروشه 

کفتم شاید با کیفیت نیس

خلاصه براش ثبت نام کردمچند روز بعد تونست بفروشه خیلی هاش رو برای خودش برداشت 

هم درامد داره هم سرش گرمه دیگه هم از مادرم پول نمیکیره خواستین بگسن بدم بهتون خواستم بهتون بگم تا شمام استفاده کنین

بده

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@deliiiii1این ایدیش تو ذخیره ایتا بفرس بزن روش برو ایدیش بپرس لینک کانال هم بگیر

چی بپرسم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

استارتر  عزیز💐                                                                          

اگر وقت آزاد داری و مایل هستی»» کار آنلاین همکاری در فروش««

محصولات پوست و مو.   را تجربه کنی البته بدون سرمایه......راهنماییت میکنم✔️

🙋🏻‍♀️معرف شما هستم برای کار در خانه🛍️

💌روبیکا @s_vhd62 📩

🙋🏻‍♀️معرف شما هستم برای کار در خانه🛍️با محصولات پوست و مو 🇨🇭برند تراست......هم میتونی مشاوره رایگان پوست و مو بشی و به قیمت تولید خرید کنی👉🏻 هر سوالی داری در روبیکا هستم TRUSTISHO فروش مشاوره خرید ووووو                              🛍️  فروشنده قوی =مصرف کننده قوی