2777
2789
عنوان

پرستاری دولتی یا پشت کنکوری

839 بازدید | 37 پست

پرستاری دولتیو میارم شنواییم میارم از لحاظ روحی یکم خستم اما از لحاظ مالی و خانوادگی مشکلی ندارم بنظرتون چیکار کنم ؟ 

و اینکه لطفا درامد یه پرستاری تو سال ۴۰۳ چقده ؟ 

پرستاری دولتی 

اگر پرستاری میاری پس اتاق عمل و هوشبری هم میاری 

به اونا هم فکرکن 

اتاق عمل هم خوبه 

پرستار طرحی حدود 12تا15 

بعدش 15 و اینا 

معقولش 15 هست

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پشت بمون پرستاری نمی ارزه کار سنگین حقوق نه چندان زیاد دوست مامانم پرستاره ورودی سال ۹۷ حقوقش کمه اندازه معلم ابتدایی خواهرم

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد... در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد🌙💕                                       ای کاش بر قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت بر هر کسی جز من خاموش میشد✨     

پرستاری دولتی اگر پرستاری میاری پس اتاق عمل و هوشبری هم میاری به اونا هم فکرکن اتاق عمل هم خوبه پرست ...

ممنون عزیزم بیشتر بخاطر مامانم میخواستم بمونم وگرنه خودم یجورایی قبولش کردمه

ممنون عزیزم بیشتر بخاطر مامانم میخواستم بمونم وگرنه خودم یجورایی قبولش کردمه

به نظر من نمون و برو 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

پشت بمون پرستاری نمی ارزه کار سنگین حقوق نه چندان زیاد دوست مامانم پرستاره ورودی سال ۹۷ حقوقش کمه ان ...

اخه من ترمیم انجام دادم بنظرت چند درصد ممکنه اجازه بدن بازم ترمیم کنم اخه پزشکیان خیلی امیدوارنه صحبت میکرد