2777
2789

چرا پس هرچی میگردم کار گیرم نمیاد ن نظافت ن آشپزی ن پرستاری سالمند وبچه پس من با۵تابچه چه خاکی بریزم سرم.دیوارهرچی اگهی مردن .خودم اگهی زدم همش مزاحم ودرخواست بد دارن توشرکتم اسم نوشتم هنوز بهم زنگ نزدن

شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتم بهزیستی خانم‌های تحت پوشش اونجا شمارشونو گرفتم پرسیدم ببینم کدومشون میاد تمیزی

اتفاقا اونجام رفتم

شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین
عزیزم❤️‍🩹من یه خانم افغانی هستش کارامو انجام میده

تاهموطنت محتاج کار چرا کارگر افغانی میگیرین

تاهموطنت محتاج کار چرا کارگر افغانی میگیرین

عزیز من ، هموطنم وقتی اومد تو خونه زندگیم از کرم و ادکلن و کفش تو جاکفشی و گوشت تو یخچالم دزدید، به لباس زیرامم رحم نکرد، برا هر کاری تا عرش خدا کلاس میذاره و منت و به حقوق کارمندی رضایت داره و بساط بیمه و ... مگه مغزم معیوبه؟؟؟

اون حداقل یه نون تو خونه م میخوره ثوابشم بیشتره.

نکشیدی، برا همین نظرت از شکم پری و دل خوشه

عزیز من ، هموطنم وقتی اومد تو خونه زندگیم از کرم و ادکلن و کفش تو جاکفشی و گوشت تو یخچالم دزدید، به ...

وا اون نظافت چی نبوده یپا دزد بود براخودش.من واقعا به این کار نیاز دارم دعاکن خانم مهربونی مثل شما کارخونش به من بسپاره ومن بیشتراز این شرمنده بچهام نباشم

واقعا خیلی سخته نمیشه به هرکسی اعتماد کرد بعضیاشون دزدن متاسفانه

من اصلا نمیدونستم تواین کارام دزد هستن کاربر قبلی گفت خیلی ناراحت شدم