2777
2789
عنوان

جای من بودین چیکار میکردین

155 بازدید | 21 پست

دو هفته پیش برام یه خواستگار نیمه مذهبی اومد یه جلسه قرار گذاشتیم بیرون دوتایی حرف بزنیم البته بیشتر من حرف زدم هر چی میگفتم قبول می‌کرد پسر سر به زیریه حسابداری خونده و تو املاکی پیش باباش کار میکنه داییم و بابام هم از خیلی وقت پیش خودشو باباش رو میشناسن و معروفن که باباش خیلی آدم خیّر و مومنیه خودشم خیلی چشم پاکه ...یه خونه ی کوچیک و یه ماشین هم داره‌‌‌‌...من ۲۵ سالمه اون ۳۲...خیلی آرومه هم خودش گفت هم مشخصه که اصلا عصبی نمیشه ولی مشکلی که هست اینه که اصلا به دلم ننشسته هم ظاهرش هم اینکه وقتی کفش یه ذره پاشنه دار میپوشم هم قد منه هم اینکه خیلیی لاغره هم اینکه اخلاق من خیلی فرق داره مثلا من خیلی عصبی میشم یا خیلی چیزای دیگه...از طرفی خانواده ام خیلی راضی ان و خیلی بهم اصرار میکنن‌...از طرفی انقد پسر پاکی بنظر میاد حس میکنم من لیاقتشو ندارم انقدری که تو زندگیم هر غلطی دلم خواسته کردم...آخرین بارم بهش جواب منفی دادم گفت حالا یه هفته دیگه فکرکن...هر شرطی گذاشتمم قبول کرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتو دست کم نگیرگرفتی هم جلوی اون چیزی نگواینو همیشه یادت باشه

خودمو دست کم نگرفتم اصلا ولی حتی هم صحبتی باهاش هم برام لذت بخش نیست با اینکه آدم هیزی نیستم ولی میرم بیرون بقیه مردا رو میبینم میگم چقدر از نظر ظاهری سطحش از میانگین جامعه کمتره 

خودمو دست کم نگرفتم اصلا ولی حتی هم صحبتی باهاش هم برام لذت بخش نیست با اینکه آدم هیزی نیستم ولی میر ...

ان شاالله خیره عزیزم

امیدوارم بتونی بهترین تصمیم رو بگیری

و خوشبخت و عاقبت بخیر بشی😘😗

پودر کیک میخوای بیا اینجا (اینستا.گرام)👈shirinie_khanegie_sara
هیکلش هم با باشگاه درست میشه ولی چهره و تن صداش هیچ جوره به دلم نمیشینه

والا چی بگم لابد کمالگرایی. منم که قیافه اش رو ندیدم عزیزم. شاید تو سختگیری وگرنه شرایطش خوبه. در ضمن اینو بدون هیچ کس کامل نیست مگه ما خودمون کاملیم. سلیقه ها هم فرق می‌کنه. مثلا من از قیافه مردونه خوشم میاد از پسر قرت خوشم نمیاد

والا چی بگم لابد کمالگرایی. منم که قیافه اش رو ندیدم عزیزم. شاید تو سختگیری وگرنه شرایطش خوبه. در ضم ...

آره راست میگی...

آخ دقیقا منم از چهره های مردونه خوشم میاد این خیلی چهره و استخون بندی اش ظریفه انگار ۱۷ سالشه 

آره راست میگی...آخ دقیقا منم از چهره های مردونه خوشم میاد این خیلی چهره و استخون بندی اش ظریفه انگار ...

پس بیشتر فکر کن. نکنه بعداً همش بخوای شوهرتو با مردای دیگه مقایسه کنی یا اینکه بعد رد کردن پشیمون بشی. البته من شرایط تو رو نمیدونم ممکنه بهتر هم برات بیاد