2777
2789
عنوان

عکس بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 56 پست
خیلی خوشحال شدم که نمیخوای سقط کنی انشاالله همین بچه برات پررزق و روزی میشه و هیچ سختی هم برات نمیار ...

فداتشم مهربون ممنونم ، من نمی‌خواستم تو این مشکلاتم یه کوچولوی دیگه رو هم وارد این هیاهو کنم ، سفت و سخت هم جلوگیری میکردم منتها اثر قرص سفکسیم برده بوده ، درکل من نمیتونم قاتل باشم اونم قاتل بچه ام ، می‌دونم اکثریت آشناها سرزنشم میکنند ولی باید بهشون همچین اجازه ی ندم ، حتی نمی‌خوام بهشون بگم و بفهمن که این بچه ناخواسته هست ، می‌خوام از همین الان بگم خودم خواستم ، اینطوری از الان عزت نفس خودم و بچمو حفظ میکنم، برام دعا کنید🙏

آرزو دارم ناخواسته به دست آوری آن چيزهايی را که خواسته هایت هستند… آن گونه که با خود بياندیشی : آيا کسی برايم آرزويی کرده است … ؟! هی پاک می کنم… هی می نويسم… املايم بد نيست ! از تکرار اسمت لذت می برم… ولی تو مرا جا گذاشتی بین اینهمه هیاهوی زندگی😓

الان تاپیک قبلیتو دیدم،  شاید خدا این بچه رو وسیله ای برای بهترشدن زندگیت فرستاده 

شکرگذار باش،  بگو خدایا هرچی حکمت و صلاحته

🌹🌹

بعد از 10 سال  انتظار معجزه ی خدا رو دیدم.١3 شهریور 98 روز تولد همسرم, فهمیدم حاملم,کادوی تولدش بی بی چک مثبت بود.از اسفند ۱۴۰۱ در حال اقدام برای بچه ی دوم هستم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای جان. مبارک باشه. الحمدلله فاصله ی سنی بچه هات که خوب میشه. باورکن این دونه اگه برکت نیاره اونقدری خرجتونو زیاد نمیکنه.

اون امتحانی که تو مدرسه به خاطر کم شدن نمره ش کلی غصه خوردیم و از این و اون حرف شنیدیم الان کوووچکترین اهمیتی واسه مون نداره!!! چندسال دیگه نظرمون نسبت به امروز هم همینه! پس بی خیال!!! هرچی آرزوی خووووبه مال ما :)
فداتشم مهربون ممنونم ، من نمی‌خواستم تو این مشکلاتم یه کوچولوی دیگه رو هم وارد این هیاهو کنم ، سفت و ...

آفرین خانم گل نذار بقیه برای زندگیت تصمیم بگیرن بگو خودم میخواستم دهن همه بسته میشه همینجور دعوای خودتو شوهرت به کسی نگو قصدم نصیحت نیست ها ولی من ۱۰سال ازدواج کردم شوهرم کتک زده میخواست فلاسک چایی به من بزنه خورد به بچم سوخت ولی به همه گفتم خودش. رفته پای گاز نذار عزت شوهرت پیش بقیه خراب بشه شوهرت ابرو توئه 

فداتشم مهربون ممنونم ، من نمی‌خواستم تو این مشکلاتم یه کوچولوی دیگه رو هم وارد این هیاهو کنم ، سفت و ...

قربون این مادر  

اون امتحانی که تو مدرسه به خاطر کم شدن نمره ش کلی غصه خوردیم و از این و اون حرف شنیدیم الان کوووچکترین اهمیتی واسه مون نداره!!! چندسال دیگه نظرمون نسبت به امروز هم همینه! پس بی خیال!!! هرچی آرزوی خووووبه مال ما :)
اگه شوهرت خیانتکاره چطور حامله شدی دعا کن منم حامله نباشم توروخدا اخه میخوام برم سرکار

شوهرم اصلا اهل اینکارا نبود ، رابطه اشون فقط در حد چت کردن بود وقتی فهمید چه اشتباهی کرده ، حاضر شد حق طلاق بهم بده بدون اینکه مهریه امو ببخشم ، منتها دیگه اعتماد من اعتماد نمیشه ، قلب من قلب نمیشه ، روح و روان من خدا می‌دونه کی آروم میشه ، در کل کاری که شده ، یادم نمیره چطور به پاهام افتاد تا ببخشمش ، امیدوارم تکرار نکنه چون خدا می‌دونه دیگه نمیبخشم اگر خطایی ببینم

آرزو دارم ناخواسته به دست آوری آن چيزهايی را که خواسته هایت هستند… آن گونه که با خود بياندیشی : آيا کسی برايم آرزويی کرده است … ؟! هی پاک می کنم… هی می نويسم… املايم بد نيست ! از تکرار اسمت لذت می برم… ولی تو مرا جا گذاشتی بین اینهمه هیاهوی زندگی😓
آفرین خانم گل نذار بقیه برای زندگیت تصمیم بگیرن بگو خودم میخواستم دهن همه بسته میشه همینجور دعوای خو ...

بهترین نصیحت بود برام ، از این به بعد زخمای زندگیم ترمیم میکنم

بهترین نصیحت بود برام ، از این به بعد زخمای زندگیم ترمیم میکنم

بهترین کاره عزیزم چون زندگی خودتو شوهرت به کسی مربوط نیست من به شخصه به مادرمم نمی‌گم حتی وقتی دعوای شدید میکردیم مهمون برامون میومد یا مادرم میومد خونمون ماباهم عادی حرف می‌زدیم وقتی میرفتم من باز قهر میکردم محلش نمی‌دادم 

سلام عضو گروهمون در روبیکابشین 

اقدامیا باردارا وخانم هایی که مشگل باروری دارن تنبلی تخمدان ivf .iui.pgdتعیین جنسیت بیاین دخترا از تجربیات همدیگه استفاده کنیم

https://rubika.ir/joing/GHIGABDE0RQOMZPQCXCORXSVJAXABHEI