2777
2789
عنوان

عکس بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 56 پست
امیدوارم ، من که از خانواده و هیچی شانس نیاوردم تنها امیدم بخدا و بعدش بچه هامه

خدابرات بسازه عزیزم😘

منم دعا کنیا🥺

خدایی که دغدغه ی ازدست دادنت راندارم؛ دوستت دارم💚

منم ی بار سقط کردم دو دوسال پیش

قرص گرفتم گذاشتم واژینال سقط شد خدا می‌دونه ازون روز تا همین عید چه مصیبت ها تحمل کردم شوهرم خونمون فروخت ورشکست شد الان تو بالاخونه پنجاه متری زندگی میکنم خونه خودم۱۸۰متر زیر بنای بود چهارتا خواب داشت پذیرایی پنج تا قالی پهن میشد بازم قالی کم کردم شوهرم دنبال رفیق بود شاید باور نکنی ولی ی دفعه رفت مسافرت با دوستاش مجردی۱۵ روز سراغ زن دویچه عاشق نگرفت 

ازعید تاالان یکم روبراه شدیم ولی دوسال زندگیم نابود شد نکن نابود میشی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سرزنش بقیه براتون مهم نباشه من پرستارم تو بیمارستان انقدر مادرهایی میبینم که بچه هاشونو سقط کردن و ا ...

اینکار که نمیتونم بکنم فقط از خدا و تقاص بعدش میترسم واقعیت حس میکنم بچه ام با دستم خفه کردم عذاب وجدانش منو از پا میندازه ولی از بعدش میترسم از اینکه از عهده و اعصاب بزرگ کردنش برنیام

آرزو دارم ناخواسته به دست آوری آن چيزهايی را که خواسته هایت هستند… آن گونه که با خود بياندیشی : آيا کسی برايم آرزويی کرده است … ؟! هی پاک می کنم… هی می نويسم… املايم بد نيست ! از تکرار اسمت لذت می برم… ولی تو مرا جا گذاشتی بین اینهمه هیاهوی زندگی😓
منم ی بار سقط کردم دو دوسال پیشقرص گرفتم گذاشتم واژینال سقط شد خدا می‌دونه ازون روز تا همین عید چه م ...

الهی بمیرم برات ، منم از خدا میترسم مطمعنم اینکار کنم از پس قهر خدا هیچ وقت نمیتونم بربیام

آرزو دارم ناخواسته به دست آوری آن چيزهايی را که خواسته هایت هستند… آن گونه که با خود بياندیشی : آيا کسی برايم آرزويی کرده است … ؟! هی پاک می کنم… هی می نويسم… املايم بد نيست ! از تکرار اسمت لذت می برم… ولی تو مرا جا گذاشتی بین اینهمه هیاهوی زندگی😓
خدابرات بسازه عزیزم😘منم دعا کنیا🥺

حتما گلم الهی بحق حرمت امام رضا خدا حاجت قلبتو بده

الهی بمیرم برات ، منم از خدا میترسم مطمعنم اینکار کنم از پس قهر خدا هیچ وقت نمیتونم بربیام

پس عزیزم اشتباه منو نکن بچتو به دنیا بیار با همه به خاطر بچه هات بجنگ حرف کسی برات مهم نباشه این مردم از نفس کشیدن هم حرف در میارن خدا توانشو بهت بده انشالله دعای مادر علی هر روز ۷بار بخون برای سر به راه شدن شوهرت انشالله همه چی اون چیزی میشه که تو میخوای

ببخشید دعای نادعلی

چشم عزیزم ممنونم بخدا می‌خونم🙏🙏

سلام،  اولا مبارک باشه،  انشاالله قسمت اونایی که بچه میخوان و یکی از حسرتهاشونه ازین بی بی چکها ببینن

دوما خواهش میکنم ازتون وقتی بچه ای نمیخواین و تصمیم ندارین بچه دار شین بهتره جلوگیری سفت و محکم داشته باشین

من وقتی میام میبینم تاپیکهایی با این مضمونه که حامله شدم ولی میخوام سقط کنم اونقددددد ناراحت میشم،  اونروز یکی مثل شما میگف میخواد سفط کنه،  من اونقد گریه کردم. 

حکمت خدا چیه فقط خودش میدونه،  به اونایی که حسرت بچه میکشن نمیده،  اونایی هم که نمیخوان فوری حامله میشن. 

نکنین این کارو،  گناه داره

ایشالا شمام بتونی و قدرتش رو داشته باشی که نگهش داری 

بعد از 10 سال  انتظار معجزه ی خدا رو دیدم.١3 شهریور 98 روز تولد همسرم, فهمیدم حاملم,کادوی تولدش بی بی چک مثبت بود.از اسفند ۱۴۰۱ در حال اقدام برای بچه ی دوم هستم.
سلام، اولا مبارک باشه، انشاالله قسمت اونایی که بچه میخوان و یکی از حسرتهاشونه ازین بی بی چکها ببین ...

فداتشم مهربون ممنونم از دعای خوبت ، واقعیت من با قرص جلوگیری میکردم ، فک کنم سفکسیم خوردم بخاطر عفونت ، اون اثر قرص از بین بریده ، گرچه ناشکری نمیکنم ، گفتم که اگر از اون دسته از آدمایی بودم که از خدا ترس نداشتم قطعا باوجود همچین شوهری قصد نگه داشتن نداشتم ولی از خدا میترسم و از این بابت هم مطمعنم خدا بزرگترین پشتیبان منه

خیلی خوشحال شدم که نمیخوای سقط کنی 

انشاالله همین بچه برات پررزق و روزی میشه و هیچ سختی هم برات نمیاره

بعد از 10 سال  انتظار معجزه ی خدا رو دیدم.١3 شهریور 98 روز تولد همسرم, فهمیدم حاملم,کادوی تولدش بی بی چک مثبت بود.از اسفند ۱۴۰۱ در حال اقدام برای بچه ی دوم هستم.