خوب همون شب قبل شوینده بزن از عصر بزن تا یم دو شب بعدش پوستتو بشور ابرسان بزن صبحم باز تمدید کن ابرسان شوینده من همین کارو کردم سد دفاعی پوستم اسیب شدیدی دید در حدی که اگه ۲ روز دیرتر میفهمیدم دیگه پوستی برام نمیموند
بله ولی با مطالعه تو نت هم میشه دزمان کرد مشکل ات چیه
استرس بیش از حد برای موضاعات ساده نکنه یکی ازم نارحت باشه نکنه تنها بمونم با فلانی اشتی نکنم نکنه تو مدرسه جدید اذیت بشم چون ۲ تا از دوستای سمیم که باهاشون قهرم باشن و یه مشکل دیگم که دارم اینه که زود میترسم ترس نه خیلی دنبال ارامشم دوست دارم درست زندگی کنم نه مثل اونا مثلا یکی از دوستای قدیمیم که به شدت ادم سمیه باهام توی یه مدرسه یه رشته اومد فقد به خاطر این رشتمو عوض کردم چون دوست داشتم ارامش داشته باشمو استرس داشتم دوست ندارم ارامشم از بین بره الانم با یکی از دوستای دیگم دعوام شده توی یه مدرسه ایم باز استرس اومده سراغم مدرسمو عوض کنم زود جا میزنم نمیدونم چکار کنم به نظرت با این حسم قباله کنم همین مدرسه بمونم ببنم تهش چی میشه با ترسم روبه رو بشم بزارم با محیط خودمو وقف بدم یا بازم فرار کنم برم یه مدرسه دیگه منم میتونم مثل اونا باشم محل ندم تیکه بپرونم دعوا کنم خیلی بدتر اوناهم بودم قبلا اما الان دوست دارم ارامش داشته باشم دوستای سالم داشته باشم همیشه هم توی زندگیم ادمای سمی جذب میکنم میخام به ارامش برسم
عزیزم شما کارت خیلی اشتباهه چرا باید به خاطر یکی مدرسه تو عوض کنی ناراحت اون بره نترس اصلن ترس برای ...
نشون میدم اما واقعن بعضی وقتا کم میارم دوست ندارم با کسی قهر بمونم دوست دارم دوستای خوبی پیدا کنم کسی ازم نارحت نباشه تازه من باید از اون نارحت باشم بهم توهین کرد بهش گفتم تو این حرفو زدی من نارحت شدم گفت به من چه بعدش دعوا رو شروع کرد که مثلا تو ادم بده ای بعدش الانم قهره دوست ندارم با کسی قهر باشم یا ادمای سمی دورم باشم نمیدونم دقیقن چه احساسیه اما احساس خوبی ندارم شاید ترس باشه با ترس چطوری باید مقابله کرد؟