2777
2789
درون چی ترا خدا بگید من خیلی جوش میزنم ۱۵ سالمه اما بقیه هم سن سالام همه پوستای خوبی دارن کلی درما ...

ععزیزم 

چند تا سوال دارم جواب بده 

۱‌شیرینی تنقلات مصرف می کنید ؟؟

یبوست داری ؟؟

اکانت ۳ نفره مون💞🤪

یسوال من شبا صورتمو با محلول الکلی تمیز میکنمالان میخوام لایه بردار استفاده کنم برای یجا از صورتمشبا ...

اصلت این کارو نکن  سد دفاعی پوستت میاد پاین خیلی بده  لایه بردار توی این دما هم بدتر دیگه اصلا انجامش نده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درون چی ترا خدا بگید من خیلی جوش میزنم ۱۵ سالمه اما بقیه هم سن سالام همه پوستای خوبی دارن کلی درما ...

چند تا سوال دارم جواب بده

۱. شیرینی جات و تنقلات زیاد میخوری 

۲ یبوست داری 

۳ ار لوازم آرایشی استفاده میکنی 

اکانت ۳ نفره مون💞🤪

اصلت این کارو نکن سد دفاعی پوستت میاد پاین خیلی بده لایه بردار توی این دما هم بدتر دیگه اصلا انجام ...

دکتر تجویز کرده

ضدلکه

همه صورتمو نمیخام بزنم فقط یه جای کوچیک از صورتم

چند تا سوال دارم جواب بده۱. شیرینی جات و تنقلات زیاد میخوری ۲ یبوست داری ۳ ار لوازم آرایشی استفاده م ...

لوازم اریشی نه خیلی وقته گذاشتم کنار فقد کانسیلر میزنم زیر چشمام  بعدشم با شوینده میشورم 

ارع مصرف میکنم یبوستم توجه نکردم نمیدونم اما فکر کنم ارع کم دارم

شیرینی جات از امروز کلن حذف میکنی حتی قند 

رو یبوست رو صبح ها ناشتا ۳ لیوان میخوری تا رفع بشه 

و کرم پودر کم کن و نزن 

و گرمیجات اصلن استفاده نکن

اکانت ۳ نفره مون💞🤪

دکتر تجویز کردهضدلکههمه صورتمو نمیخام بزنم فقط یه جای کوچیک از صورتم

من پیش همین دکترا رفتم بدتر شد پوستم تا از جای مطمعن نیستی استفاذه نکن لک داری میخای استفادش کنی؟ 

لوازم اریشی نه خیلی وقته گذاشتم کنار فقد کانسیلر میزنم زیر چشمام بعدشم با شوینده میشورم

خوبه سعی کن اونم نزن 

شوینده هر روز دو بار استفاده کن 

و آب نمک هم بزن به پوستت

اکانت ۳ نفره مون💞🤪

دکتر تجویز کردهضدلکههمه صورتمو نمیخام بزنم فقط یه جای کوچیک از صورتم

در یه صورت استفاده کن ابرسان قوی بزن  حتما  ضد افتاب یادت نره  بعد شوینده هم نه چون پوست تشنه میشه  باید بهش اب برسه نه   در اون لحضه بدتر تشنه ترش کنی  نزن  بزار اب برسه به پوستت بعد نثلا فردا صبحش ازش استفاده کن  نه بعد شوینده  یا قبل شوینده استفادع من چون روز ها افتاب بدتر میکنه  ضد افتابم حتی تو خونه بزن   ابرسانم که از دست در نره حتما بزن

خوبه سعی کن اونم نزن شوینده هر روز دو بار استفاده کن و آب نمک هم بزن به پوستت

مزو ام دی انجام دادم ببنم چی میشه این کاراهم انجام میدم حتما 💗✨دستتون وافعن درد نکنه خیلی خیلی ممنون