2777
2789

خدایی عذاب وجدان ندارید؟ شبا راحت میخوابین؟💔

من حواسم نباشه پام بره رو مورچه عذاب وجدان دق میده منو... 

نمیدونم شایدم من خیلی حساسم...  

سال ها خودتو عذاب میدی ‏تا در نگاه دیگران بالا بری ‏بعد که همین دیگران رو از نزدیک میشناسی ‏میفهمی که چه قدر به خودت ظلم کردی ‏و به خاطر کسانی خودتو رنج دادی ‏که خودشون پر از عیب و ایراد و کمبودن ‏لطفا خودتو زندگی کن و به خاطر خودت تلاش کن تا شرمنده خودت نشی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازه خیلیا با سهمیه راحتتتت استخدامم میشن قبول که سهله عذاب وجدان چی ؟ 

(( اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک))  

از منو تو راحت تر میخوابن چون فک میکنن حقشونه 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                              سپاس یزدان دختری ایرانی ام/یگانه پرستم  اهورایی ام      بی نام تو وطن نیز نام و نشان نداردکوروش بزرگ♥️      چو غرش شیران گذشت و رفت عوعوی سگان شما نیز بگذرد

الان‌میان میگن بابامون فلان،بهمان  ،من‌نمیدونم باباهاشون تا چند سالگی بجه میارن جنگ سال ۶۸ تموم شد والا 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

آره بابا راحت میخوابن عین خیالشونم نیست و حق خودشون میدن.

یه عالمه دکتر و دندونپزشک و داروساز و مهندس سهمیه ای داریم

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

تو جامعه ای که پایه و بناش بر اساس رانت و پارتی بازی باشه ن عذاب وجدانی ندارن

وقتی میبینن از راس رانت بازی شده میگن طرف حق منو فلان جا خورده پس منم حق دارم از سهمیه استفاده کنم و حق خوری کنم

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم

سهمیه ندارم

رتبه ام هم ۱۲۰هزار شده تو تجربی

۳ تا درسو منفی زدم.

ولی اینو میدونم اونی که با سهمیه میره داخل گناه نکرده

سهمیه حقشه،اما نه اینجوریش.

تو دوران تحصیل باید دانش آموزی که نیاز داره حمایت شه،نه بعد از اومدن نتایج.

این یه تقلب اشکاره