2777
2789

از اون عطرایی که در عین همه پسند بودن خاصه 

از اونایی که تداعی یه خانم شیکی که به خودش میرسه اما دنبال جلب توجه نیست 

عطری که مثل زیبایی که براش تلاش خاصی نکرده باشی باشه 

عطری که نه زیاد سرد و خشک باشه نه زیاد پاستیلی و بچگونه یه عطری که در تعادل باشه

میدونین چی میگم ؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تداعی چه کارکتریه ازین عطرایی که برای خانمهای +۳۰ پخته نباشه می‌خوام یکم به سنمم نزدیک باشه مجرد ۲۰ ...

ببین من از۲۰سالگی میزنم نمیدونستم مال جووناس الان شما گفتی رفتم دیدم من الان ۳۸سالمه هنوزم عطرم همینه

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
ببین من از۲۰سالگی میزنم نمیدونستم مال جووناس الان شما گفتی رفتم دیدم من الان ۳۸سالمه هنوزم عطرم همین ...

خیلی مچکرم از وقتی که گذاشتی برام 

من پستای شمارو گه گاهی میبینم خیلی دلی و آگاهانه راهنمایی میکنین از سر نمیگذرونین 

شخصیتتون رو دوست دارم

حتما یکی از عطرایی که لیست کردم تو خرید حضوری تست و بوش کنم🤌🏻🌱

خیلی مچکرم از وقتی که گذاشتی برام من پستای شمارو گه گاهی میبینم خیلی دلی و آگاهانه راهنمایی میکنین ا ...

عزیزم ممنون 🥺چه خوشحال شدم پستتو خوندم چه مهربون گفتی ❤️🥰ممنون که بهم انرژی دادی 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍