2777
2789

۱۰شهریور سفارش دادم چهار تا وسیله 

ولی هنوز زده درحال پردازش 

ثبت شده ولی ارسال نشدن هنوز 

همشون باهم بدستم میرسن یا جدا جدا 🫤!؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب تاریخ ارسال و و اینکه چجوری ارسال شه رو که خودت انتخاب میکنی 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

من باید 28 ام ماه پیش یه بسته ای رو میگرفتم هربار زنگ زدم گفتن فردا 100 در 100 میاریم. همین دیروز کنسل کردن 😐😐

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

اینکه باهم ارسال میشه یا نه بستگی داره ب اینکه برای هرکدوم یه هزینه ارسال دادی یا برای همه یکی.

در حال پردازش هم تا یکی دو روز قبل موعد تحویل میزنه و طبیعیه

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

من از تلگرام سفارش داده بودم و پست پیشتاز بود باید ۲  ۳ روزه میرسید ادمدم محکم کاری کنم حالا تا یه هفته صبر کنم خبری نشد پیام دادم گفت یادمون رفته بوده

پروردگارا😂 صبر ایوب به من عنایت فرما

ولی از این دی.جی کالا و باسلام و کلا هرجا سایتی سفارش دادم چنین مشکلی پیش نیومده بنظرم جای نگرانی ندارن

اگر زمانی حق انتخاب داشته باشم برای دلیل مرگم قطعا بخاطر زیبایی یک هنر خواهم مرد؛)