2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همینجوری یه صفحه شانسی باز میکنی ؟

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤               سال ها بعد درباره‌ی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم ⁩در حاشیه‌ی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند....

همینجوری یه صفحه شانسی باز میکنی ؟

نه دلم خیلی شکسته بودخیلی اینقد گریه کردم با خدا حرف زدم گفتم بهش اومدم باتو حرف بزنم اومدم تو بام حرف بزنی بعد کتابو باز کردم این برام اومد

منم وقتی عربی میخوندموقتی این آیه میومد ناخداگاه لبخند میزدم انگار دلم قرص میشد🥺

نه تنها این یه جا دیگشم نوشته بود خدا مقتدر و تواناس فهمیدم ک هرچی میخام و شنیده و واقعا اروم شدم

میشه خواهش کنم برا منم اینکارو کنی🥲 حالم خیلی بده

وقتی در عین درموندگی بودی و گریه امونتو برید و با خدا حرف زدی خودت کتابشو باز کن مطمئن باش چیزای قشنگی میبینی اینو خودت فقط میتونی انجام بدی نه کس دیگ ای

ولی ب من بیشتر از تواناییم دادهشکستم

درسته ما میگیم میشکنیم ولی وقتی بیشتر توانایی ماست ک واقعا خودمون بمیریم نه اینک خودکشی کنیم یا هرچی اینکه روحت از جسمت جدا بشه اون موقع تحمل نداری و میتونی اینو بگی ک خدا اون موقع پیش خودش بردتت

منم ی بار بهم تهمت زدن قران باز کردم اون ایه اومد که ب حضرت مریم تهمت زده بودن اما خدا بهش گفت روزه ...

خدا خیلی بزرگه حتی بزرگ تر از اون چیزی ک فک کنی 

بعضی وقتا خودش یه چیزایی بهت نشون میده ک واقعا توش میمونی خودش خواسته ک هدایت بشی و اروم بشی ک هیشکی نمیتونه مث خدا مارو اروم کنه

یه بار به گناهی کرده بودم صددبار گفتم خدایا من و ببخش خدایا توبه من و قبول کن با حال خراب قران و باز کردم 

سوره توبه بود 

نوشته بود ایا مومنان ندانسته اند که پرودگار توبه پذیر است ؟ 

من زندگیممم اونه عشقم خداسس 

یه جاهایی دستمو گرفت که اگه نبود.....