2777
2789
عنوان

دروغی که گفتم❌❌

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 33 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا شهرستان نمی ری؟شرمنده میپرسم میتونی حدودی بگی ؟

شهرستان میرم ،ولی باید به خانوادم اونطوری بگم که مثلا شهرستان پیرا آوردم ولی نمیرم نیمتونم دور باشم

ای دل بلایی دلبر🧟‍♀️بالا بلایی دلبر ،در انتظارم...بقیش رو دیگه بلد نیستم😂کاربر خانممم😌

بنظرم اشتباه کردی

ادم حتی قتل هم بکنه نباید دروغ بگه

باید رتیتو بهتون میگفتی

تهش چی بود؟ حالا نهایت میزدن سرت داد میزدن و محرومت میکردن از ی چیزی ولی خب درعوض وجدانت راحت بود و کمک میگرفتی ازشون و سعی میکردی جبران کنی و بخونی

خیلی کار زشتی کردی

الانم بهتره بری راستشو بگی تا نفهمیدن

ببخشید ولی اگه شما ابروتون براتون مهم بود سال قبل میخوندین!!از اول نباید دروغ میگفتی که خانوادت ی فک ...

بگم میدونم خیلیی ناراحت میشن و دعوا پیش میاد 

قضاوت نکن من امسال حالم بد شد کارم به عمل کشیده شد و افسردگی گرفتم رفتم نسبت به پارسال خیلیی بهتر شد

ای دل بلایی دلبر🧟‍♀️بالا بلایی دلبر ،در انتظارم...بقیش رو دیگه بلد نیستم😂کاربر خانممم😌
بنظرم اشتباه کردیادم حتی قتل هم بکنه نباید دروغ بگهباید رتیتو بهتون میگفتیتهش چی بود؟ حالا نهایت میز ...

واقعا پشیمونم خیلیی میترسم بگم