2777
2789
عنوان

دروغی که گفتم❌❌

301 بازدید | 33 پست

سلام میشه قضاوت نکنید کلا آدم دروغگویی نیستم ولی مجبور شدم رتبه کنکورم رو بگم 

پارسال الکی گفتم رتبم فلان شده ولی برای فلان رشته میمونم بعد امسال رتبم رو هم مجبور شدم دروغ بگم از پارسال بدتر گفتم ،گفتم پیرا های شهر دیگه میارم ولی مشاورم میگه شانسش خیلیییی کمیههه 

اگه نیارم چه غلطی کنم چی بگم به خانوادم ابروم میره تورو خدا راهنمایی کنید هر چقدر هم میگم من شهرستان نمیرم میگن نه باید بری

ای دل بلایی دلبر🧟‍♀️بالا بلایی دلبر ،در انتظارم...بقیش رو دیگه بلد نیستم😂کاربر خانممم😌

شهر خودم آزاد رشته های میکرو بیولوژی میارم ولی چه جوری بگم ،آخه نمیخوام ابروم بره متوجه شن 

ای دل بلایی دلبر🧟‍♀️بالا بلایی دلبر ،در انتظارم...بقیش رو دیگه بلد نیستم😂کاربر خانممم😌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من به فامیل دروغ گفتم ولی مامان بابام میدونن 😔😔

از بس فوضولن اصلا به اونا چه

من خودمو ادم قوی میدونم چون...‌‌‌‌...‌بقیشو تو بگو ..‌‌‌.......دیدی قوی هستی 😊😊😊 پس تحت هرشرایطی ادامه بده فقط ادامه ......‌
شهر خودم آزاد رشته های میکرو بیولوژی میارم ولی چه جوری بگم ،آخه نمیخوام ابروم بره متوجه شن

ببخشید ولی اگه شما ابروتون براتون مهم بود سال قبل میخوندین!!

از اول نباید دروغ میگفتی که خانوادت ی فکری یه حالت بکنن تا بهتر بشی

الانم با خانوادت رو راست باش بهت راهکار بدن تاایندت خراب نشه

خانوادت دشمنت نیستن یا فامیلاتون نیستن

ایندت براشون مهمه

من به فامیل دروغ گفتم ولی مامان بابام میدونن 😔😔از بس فوضولن اصلا به اونا چه

منم باید از همون اول راستش رو میگفتم، واکنش خانواده چی بود؟؟