2777
2789
عنوان

مذهبیا بیان یه همفکری ازشون میخوان

113 بازدید | 18 پست

ما خانواده هامون مذهبی متوسطه یعنی مادرم اهل نماز و روزه و بابام هم دلبخواهی نماز میخونه. این هیچ

برادرم از ۲۰ سالگی نماز گذاشت کنار اینو کار ندارین ولی الان ک ۳۰ سالشه و با هم تلفنی صحبت میکنیم درباره خدا و اینا با من بحث میکنه بش میگم باشه موسی به دینش عیسی به دینش من خدا رو با تمام مشکلاتم دوس دارم

بم میگه چرل نماز میخونی وقتی بت هیچی نداده

چرا فک میکنی اون دنیایی هست

از طرفی هم نمیتونم باش برخورد دارم سابقه افکار خودکشی داره و زود قهر میکنه دلم نمیاد بلاکش کم زود هم عصبانی میشه

چ کنم باهاش

جدیدا هم میگه نگو ان شا الله😑

بعد یه سریا از همین نی نی سایتا ک نمیدونن فک میکنن ما مذهبیا هستیم ک شورشو دراوردیم😬 البته ن همشون

به نظرم افکارش خیلی تاامیدانس اینا افکار ضد دینی نیست افکار مشوش و خرابه که نیاز به روانشناس داره باید درمان بشه چون سابقه خود کشیم داره بدتر 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

مشکل در جهان بینی ماست. خیلی‌هامون هنوز نپذیرفتیم زندگی کلا سخته دینا کلا رنجه.

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم افکارش خیلی تاامیدانس اینا افکار ضد دینی نیست افکار مشوش و خرابه که نیاز به روانشناس داره با ...

سابقه خودکشی نداره افکار خودکشی داشت

روانپزشک هم میرفت چندین سال الان قرص مصرف میکنه

شاغل و موفق ولی مجرده و از پدرم بیزاره به خاطر اینکه پولدارش نکرد

از دین هم بیزاره بخاطر اینکه هیچی بش نداد😥

باهاش بحث نکن عزیزم گاهی بحث هیچ فایده ای نداره

بخون👈اگه الان از چیزی ناراحت هستی و غصه داری میخوام بهت بگم خدا بزرگه و بعد غم برات شادی گذاشته  به خدا اعتماد کن! خدا همیشه صلاحمون رو میخواد.. هر چی میخوای رو به خدا بگو.. توی مجازی و نی نی سایت جای درد و دل نیست!❌حرفاتو به خدا بزن اونم انقدر قشنگ برات معجزه میکنه  اگه میخوای زندگیت تغییر کنه اول از واجبات دینی و نماز اول وقت شروع کن! انقدر به کارات برکت و نظم میده❤.. اگر سوال شرعی یا اعتقادی دارید تماس بگیرید با ۰۹۶۴۰۰ ../ تمام دارایی ام خدایی است که دغدغه از دست دادنش را ندارم🥰بگو؛ خدایا شکرت  زندگیمو سپردم به خدا و اهل بیت و شهدا خودشون برام معجزه کردن تو هم توکل کن تا ببینی دست خدا رو تو زندگیت😍💚الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚استغفرالله💚الحمدالله💚..🌸🇮🇷🌸 دنیا کوتاهه؛ مهربون باشیم باهم😁💙زندگی سخت است اما ما به امر الله پایداریم و قوی👌.. الهم عجل لولیک الفرج💐#مردم_مظلوم_فلسطین🇮🇷حجاب یعنی من ارزشمندم و هر کسی لیاقت دیدن من را ندارد:) حجاب یعنی برای خدا تیپ میزنم😍
سابقه خودکشی نداره افکار خودکشی داشتروانپزشک هم میرفت چندین سال الان قرص مصرف میکنهشاغل و موفق ولی م ...

برادر شما خیلی متوقع تشریف دارن متاسفانه

از همه انتظار داره یه چی بهش بدن 

همون دکترشو ادامه بده شاید بهتر شد ولی هر کی خواست باهاش ازدواج کنه حتما به طرف بگید که این اینقدر متوقعه

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

بحث اصلا نباید بکنی حرفشم پیش کشید بگو بیخیال این چیزا حرفو عوض کن

بحث عوض میکنم اصلا دیگه از وقتی دیدم به راه راستی راهی نداره فقط حالشو میپرسم اون شروع میکنه به اینکه هنوز هم به خدا ایمان داری و از این حرفا

میگه برو ببین اینای ک ایمان ندارن چقدر خوشبخت تر از توین

بش میگم حالا من با این دینم خوشحالم تو رو چه

اره میگه ت مخل کارش هیچکی خدا رو نمیشناسه🤐

یه چی میگه باور نکن 

خیلیا برا اینکه از بقیه حرف نشنون صحبتشو باز نمیکنن چون حوصله بحث محل کار و ...ندارن