من چند وقته سرگیجه دارم حدود دو هفتس گفتن مایع گوش ات جا به جا شده کسی تجربش کرده چند وقت طول میکشه تا بهبودی کامل بشه و اینکه وقتی استرس میگیرم بدتر میشم البته خود بیماری اش باعث استرسم میشه تو رو خدا هر کی تجربش کرده دلداریم بده میگم نکنه یه بیماری دیگس... تو شهر غریب تنها هم هستم هیکی رو هم ندارم اینم مضاعف شده تا سرگیجم بدتر بشه یا اما رضا خودت به همه مریضا یه نظر کن 😔😔😔😔😢😢😢
خدایا اگر گاهی به جای تو درگاه دیگری را زدم ببخش مرا شرمسارم... خدا دوستت دارم 😘😍برای نی نی ام آرزوی سلامتی دارم دخترم عاشقانه دوستت دارم عشق من و بابایی. 😍همسرم و عشق اولم دوستت دارم سالم باشی همیشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
والا بابای من اینجور شده بود چند ماه درگیر بود با قرص دارو بهتر شد اصلا گوشت شست و شو ندی اشتباههه
نه شست شو نمیدم اما هی سرم گیج میره عصبیم کرده باباتون الان بهتره؟چند ماه طول میکشه!!!
خدایا اگر گاهی به جای تو درگاه دیگری را زدم ببخش مرا شرمسارم... خدا دوستت دارم 😘😍برای نی نی ام آرزوی سلامتی دارم دخترم عاشقانه دوستت دارم عشق من و بابایی. 😍همسرم و عشق اولم دوستت دارم سالم باشی همیشه
اصلا مشکل خاصی نیست که بخوای نگرانش باشی و استرس بگیری فقط سعی کن از گوشی و امواج دور باشی یکدفعه سر ...
شمام تجربش کردید چ طوری بود علائمت?
مامان منم اینجوری شده بود یه دوره داره خودش و با دارو اینا خوب میشه
یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
منم تو ماشین یا جاده باشم دقیقا تا چند روز سر گیجه دارم . اصطلاحا میگن بد ماشین .مایع گوش حرکت میکنه میاد داخل کانال گوش معمولا خودش خوب میشه ولی اگر بیشتر ازیک هفته طول کشید متخصص گوش برو دارو میده
دو ماه کمتر بود ایشون چون سنش بالا بود یکم وضعش بدتر بود گلاب ب روتون استفراغ میکرد ولی قرص داروهاش ...
دارو میخورم اما دوباره صبح بلند میشم راه میرم سرم گیج میره
مامان منم اینجوری شده بود یه دوره داره خودش و با دارو اینا خوب میشه
ممنون عزیزم دعام کنید زود خوب بشم من یه کم استرسی