یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇
😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇
اینا هر کدومش دست یه نفره نیسان ها و وانت که عمرا بفروشیم چون در آمد خوبی دارن پراید ها قصد فروش دار ...
با نیسانا چیکار میکنید؟
یکیش کمپرسی هست و توی مصالح فروشی بار میبره یکیش توی آژانس باربری هست و موقع گندم ، جو ، و خربزه و ه ...
انساالله چرخش بچرخه براتون همیشه
ببخشید فضولی کردما چون شوهر خودمم نیستن امدادخودرو داره خودشم صافکاره ماشین تصادفی میخره تعمیر کیکنه میفروشه الان ی ۲۰۶ خریده یه ۲۰۷ یه پراید بهش غر میزنم چرا یدونه ماشین خوب نمیخری میگه اینجوری سودش بیشتره فک کردم شمام برا این خریدین میخواستم بپرسم ببینم واقعا همینجوری خوبه یاشوهرم برا فرار از غرزدنای من یچی الکی میگه😅