2777
2789
عنوان

به این قضیه اعتقاد دارید

68 بازدید | 10 پست

سلام دوستان

بنظرتون چشم و نظر چقدر علمی و درسته؟

من و نامزدم خیلی رابطمون خوب بود

خیلی زیاد

اما کلا چند وقته من از هر چیزی تعریف میکنم برعکسش میشه

حتی همون لحظه

مثلا یبار چندتا خانوم تو مهمونی بودن که جاری بودن خیلی رابطشون خوب بود من با خوشحالی پیش دوستم گفتم چقد رابطشون خوبه ۵ دقیقه بعد دعواشون شد با هم قهر کردن رفتن

یا مثلا من زیاد مریض میشم هر بار حتی از ذهنم خطور میکنه که چند وقته خداروشکر مریض نشدم فرداش قشنگ فرداش مریض میشم جدی میگم ینی حتی از ذهنم بگذره

الان اگه بخوام بگم بیشتر از ۲۰ مورد اینجور مثال دارم حتی اتفاقای خیلی بد

دیروزم تو ماشین به یکی از دوستام داشتم درمورد رابطه خوبم با نامزدم میگفتم

از صبح که پا شدم انقدر حس بد و عجیبی بهش دارم حتی دلم نمیخواد باهاش حرف بزنم

جالبش اینه که اونم که همیشههههه تا میدید من سردم و اینا زود میپرسید چی شده یا کلی قربون صدقه میرف یا سریع میومد دنبالم حالمو خوب کنه اونم الان با سردی رفتار میکنه😐

اصلا برگام ریخته

توهم زدم یا واقعا چشمم شوره

درمان نداره؟!

چشم زخم وجود داره و ریشه علمی هم داره 

سعی کن هروقت چیزی به تطدت باحال اومد سه بار ماشالله لاحول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

بگی

من میخندم شوخی میکنم 🤣همه اطرافیانمو خوشحال میکنم زخمهایی که خوردم رو برای خودم نگه میدارم غم چشمامو رو پنهان میکنم و برای همه خاطره خوب میسازم 😍 ولی دیگه هیچ چیز عمیقا منو خوشحال نمیکنه جز مرگ برای آرامشم و زندگی م صلوات بفرستید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اعتقاد نداشتم حدود یکساله زندگیمون گره خورده همه چی تا دم میره بعد نمیشه،خیلیا چشمشون ب زندگیمونو ولی از درون باور نداشتم تا اینکه یکی مو ب مو همه چی بهمون گفت حتی چیزایی که خودمون هم خاطرمون نبود

خب چجور نخ ندموقتی حتی با فکرمم که دست خودم نیس اونجور میشه

نمی دونم 

اما یهتره که به این چیزا فکر نکنی 

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم