2777
2789

یاد اون خانومه افتادم که قطره اشتباهی داده بود به شوهرش بیچاره اسهال شده بود 😂یادم نیس قطره گل سرخ باید می‌گرفت یا چی تو گوگل بزن اسمشو ببین برا چیه

دیگر تنها،گریه حالم را می داند...از عشق،دلتنگی هایش می ماند...                  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پرستارم 

اکثر قرص یا قطره های افزایش میل جنسی باعث چاقی میشن و اینکه عوارض خیلی سنگینی دارن از نظر من استفاده نکن چون واقعا به عوارضش نمی ارزه 

سعی کن با خوردن گرمی جات خودتو گرم کنی و میل جنسی تو بالا ببری 

پرستارم اکثر قرص یا قطره های افزایش میل جنسی باعث چاقی میشن و اینکه عوارض خیلی سنگینی دارن از نظر من ...

ریشه گیاه جینسینگ خوبه عزیز؟یا قرصش برا اقایون

هر بار این درو محکم ببند برو

جینسینگ سفید ، زعفران ، زنجفیل ، عسل طبیعی ، انواع شیره ها ، سیر ، فلفل ، پیاز ، دارچین ، وانیل طبیعی ، خرما ، زیتون..اینا خیلی کمک می کنن.در کل مصرف گرمیجات باید بیشتر بشه.ماهی و میگو هم خیلی خوبه.

بنظرم به دکتر طب اسلامی مراجعه کن...

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

من اومدم دارو بخورم یکی پیشنهاد داد داستان صحنه دار بخون خداییش خوب بود فقط داستان ها فیلم گناه داره ...

فرقی نداره فیلم باشه یا داستان و... همه اش گناه داره

بعدم اینها یه مدت کوتاهی میلتو زیاد میکنه بعدش دیگه به مرور هیچ حسی از شوهرت نمیگیری و همینم که داری از دست میدی

گروه قرمز❤️ وزن 
پرستارم اکثر قرص یا قطره های افزایش میل جنسی باعث چاقی میشن و اینکه عوارض خیلی سنگینی دارن از نظر من ...

خیلی ممنون، من سیتالوپرام می‌خورم خیلی بی میل شدم و اصلا ارگاسم ندارم و خیلی خشکی دارم، با مصرف گرمی تو طولانی مدت تاثیر داره اصلا؟