2777
2789
عنوان

اگه دانشگاه خوابگاه نداشت

513 بازدید | 13 پست

میتونیم خودمون خوابگاه پیدا کنیم؟ 

امسال گفتن به دانشجو خدایی که پذیرش نوبت دوم هستن خوابگاه نمیدن 

هر وقت دلت گرفت مهم نیست کجایی یا کیا نزدیکتن... فقط هرکاری لازمه انجام بده تا آروم بشی... خجالتم نکش... فردا قرار نیست بقیه دردای مدفون شده تو قلبتو برات حمل کنن🫂💙

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پانسیون هستخوابگاه های ازادم هستنگران نباش

هزینش چطوره نمی‌دونم آزاد شهر خودم برم بهتره یا دولتی شهر دیگه

هر وقت دلت گرفت مهم نیست کجایی یا کیا نزدیکتن... فقط هرکاری لازمه انجام بده تا آروم بشی... خجالتم نکش... فردا قرار نیست بقیه دردای مدفون شده تو قلبتو برات حمل کنن🫂💙

میتونی به دانشگاه روزانه هم درخواست بدی ظرفیت داشته باشن قبولت میکنن

اونکه حتما ولی گفتن نوبت دوم هم درخواست بدید

کی گفته دوبت دوم نمیدن؟

تو خود دفترچه انتخاب رشته نوشته مشاورا هم همینو میگن

خوابگاه خودگردان هستولی خب هزینه‌اش تقریبا بالا هست

حدودا چقدر؟

به طور کلی نوبت دوم خوابگاه نداره ولی گاهی با اینکه اولش میگن نداریم بعدا با شهریه بالاتر میدن.

خوابگاه خودگردان هست ولی خوب بگرد و جایی برو که فقط دانشجو پذیرش کنه و محیطش آروم و تمیز باشه.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
به طور کلی نوبت دوم خوابگاه نداره ولی گاهی با اینکه اولش میگن نداریم بعدا با شهریه بالاتر میدن.خوابگ ...

به نظرت نوبت دوم شهر دیگه بهتره یا آزاد شهر خودم؟

حدودا چقدر؟

بستگی به شهر و نوع خوابگاه داره و همینطور اتاق چند تخته و ....

ولی دیگه خودگردان فکر نمی‌کنم کمتر از ماهی ۲_۳ تومن باشه 

توی دیوار خوابگاه اون شهری که میخوای رو سرچ کن

چندتا پیدا میشه حتما

تماس بگیر قیمت بگیر

البته که باید توجه کنی واسه هزینه؛ علاوه بر خوابگاه؛ هزینه رفت و آمد به دانشگاه و شهر خودت و خورد و خوراک و ... هم داری

ببین چقد میشه واسه یک سال

شهریه دانشگاه آزاد شهر خودت و بقیه مخارج هم واسه یک سال حساب کن

من که فکر میکنم آزاد شهر خودت هزینه کمتره!

به نظرت نوبت دوم شهر دیگه بهتره یا آزاد شهر خودم؟

از نظر کاریابی هیچ فرقی نداره.

از نظر اعتبار مدرک برای مهاجرت و دکتری، اگه شبانه یکی از دانشگاهای خیلی خوب باشه مدرکش کمی معتبرتره.

از نظر شرایط هم به روحیات خودت نگاه کن. اگه به خانواده وابسته نیستی و میخوای استقلال بیشتر و سختی کشیدن رو تجربه کنی برو یه شهر دیگه.

شهریه شبانه کمتره اما با اجاره خوابگاه و هزینه رفت و آمد و... با آزاد شهر خودت یکی میشه.

ضمنا به نظر من اگه رشتت طوریه که واحد عملی داره یا بعدش خودت میتونی کار راه بندازی؛ تو شهر خودت بمونی و از خانواده کمک بگیری و با استادا و همکارای آیندت آشنا بشی بهتره.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.