چند تا دونه نخود بشور بنداز ته شیشه ها
بعد برای هر شیشه دو سه حبه سیر و سبزی معطر من چون خشک میریزم هر شیشه دو سه قاشق پر به علاوه یهکم شوید
خیارا رو با خلال دندون چند تا سوراخ بزن روش تا ترد بشن
خیارا رو کیپ هم بچین توی شیشه سبزی و فلفل رو اضافه کن سیر رو هم اضافه کن اخر کار هم آب و نمک و سرکه ایکه مخلوط کردی
یه کیسه فریزر بذار در شیشه و دربشو محکم ببند سه روز جای تاریک و گرم بعدشم یخچال
بعد از ده دوازده روز بازش کن و نوش جان
راستی خیارا حتما بوته ای و نازک باشن خیار اصفهانی یا درختی خیارشورش بد میشه