2777
2789
عنوان

شما از این ماجرا چه برداشتی دارین

71 بازدید | 7 پست

بچه ها منو دوست پسرم ۲ ماهه باهم کات کردیم.

حدود دو ماه پیش برادر بزرگترش با پیج کاریش تو اینستاگرام بهم درخواست داد ولی قبول نکردم.

( همون تایمی که منو دوست پسرم باهم تنش داشتیم)

حالا الان بعد دو ماه، دوباره داداشش با همون پیج کاری مجدد بهم درخواست داده.

شهری که زندگی میکنم کوچیکه و همون موقع ها که باهم تو رابطه بودیم زن داداشش و برادر زاده اش اومده بودن محل کارم واسه انجام کار خودشون نه واسه این که بگم منو می شناختن یا اومده بودن منو ببینن.

ولی داداش کوچیکترش منو دیده و می شناسه.

اینم بگم که رابطه رو خودشون تموم کرد و نخواست باهم باشیم.

حالا شما باشین چه برداشتی دارین؟؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درخاستشو قبول نکن احتمالا برا سرگرمی میخاد گفته با اون بهم زده چند وقت با من باشه . برا خودت رویا نباف پسرا لاشی تر از این حرفا هستن 

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
بابا داداشش هم سن پدرمه😂😂 پسراش هر کدوم ۱۷ سالشونه

اگه اونی هست که شما میگی درخاست دادنش چیه... مردا صد سالشون هم باشه در مورد یه دختر ی چیزی بشنون میرن طرفش میگن شاید به ما هم پا داد

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
ضمنا این پیج دست خانومشه اما به اسم برادر بزرگتره اس

پس چرا میگی داداشش درخاست داده