2777
2789
عنوان

کنکوریا بیاید یه خبر

152 بازدید | 20 پست

من یه نیمچه مشاور انتخاب رشته ام در زمینه رشته های انسانی 

خودم سه چهارساله فارغ التحصیل از دانشگاه دولتی در تهرانم 

و طبق سلیقه خودتون انتخاب رشته انجام میدم 

یه نصیحت: نمیگم ب من بدین براتون انجام بدم ولی گول این مشاورین انتخاب رشته ک هزینه های خیلی گزاف میگیرن رو نخورین چون معجزه نمیکنن براتون فقط سرتون رو با چرب زبونی شیره میمالن پول زیاد ب جیب بزنن 

انتخاب رشته یه فرمول ساده داره همین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممکن روان شناسی بیارم 

با ۲۰۰۰۰هزار منطقه دو دانشگاه های تیپ ۳🙃

آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن 🪽من به اندازه غم‌های دلم پیر شدم از تظاهر به جوان بودن خود سیر شدم 🪽.   بزار پای این آرزو وایستم🪽

اصطلاحا گفتم یه فرمول ساده س منظورم این بود شق القمر نمیکنن بستگی ب دانش اموز داره ک رشته براش مهم ب ...

من سوال پرسیدم جواب میدی لطفا 🥲

آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن 🪽من به اندازه غم‌های دلم پیر شدم از تظاهر به جوان بودن خود سیر شدم 🪽.   بزار پای این آرزو وایستم🪽

روزانه که فکر نکنم چون جزو رشته های اصلی شماستاما ازاد میشه

ممنون 

من سوال پرسیدم جواب میدی لطفا 🥲

ببین روانشناسی جزو رشته های تاپ توی انسانی حساب میشه واسه همین احتمال نزدیک صفره واسه قبولی تو دانشگاه های دولتی تو رتبه ی شما 

ولی پیام نور احتمال داره ولی اونم ۵۰.۵۰هست 

ازاد هم ک اکثرا با همون انتخاب اول قبول میکنن

ببین روانشناسی جزو رشته های تاپ توی انسانی حساب میشه واسه همین احتمال نزدیک صفره واسه قبولی تو دانشگ ...

چیا دولتی میارم ؟

چیا دولتی میارم ؟

ببین اول تو باید تکلیف خودتو از ادامه تحصیل بدونی چیه 

صرفا میخوای یه مدرک میگیزی قاب کنی ب دیوار بزنی یا میخوای باهاش کار کنی باز اینم دو بخش داره 

اگر میخوای چه قاب کنی ب دیوار بزنی چه میخوای باهاش کار کنی مهمه چه دانشگاه بخونی یا ن 

هیجانی تصمیم نگیر بشین قشنگ فکرررررر کن خووووب فکر کن بعد تصمیم بگیر 

ببین اول تو باید تکلیف خودتو از ادامه تحصیل بدونی چیه صرفا میخوای یه مدرک میگیزی قاب کنی ب دیوار بزن ...

نه می‌خوام باهاش کار کنم