2777
2789
عنوان

بعد از دو سال هنوز دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 3292 بازدید | 79 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب ایشون دارن درست کارو انجام میدن

چون اونطوری تو تا اخر عمر رابطه ات به مشکل میخوره

۳ حالته

یا شما بیخود و الکی میترسی ک باید بدونی ترست الکیه ترجیحا مشاوره بری

ار لوبریکانت و... استفاده کنی که به مشکلی نخوری

یا مشکل واژینیسموس داری ک حل شدنیه

اصلا نمیخوای حتی دخول داشته باشی

یا نه

دخول رو داری یعنی به مرحله انجام میرسه ولی انقدر درد داری ک نمیشه

برو دکتر عزیز

مشکلت رو حل کن

درواقع این سه ماه حسابه به نظر من توی دوران عقد خیلیا رابطه ندارن . 

از اسپری بیحسی بانوان و لوبریکانت استفاده کن 

قبلش کاملا به لحاظ حسی اماده باشید 

و اکر میدونی واقعا امکانش نیست برو دکتر

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
از چی می‌ترسی نمیمیری که یه دقیقه هست

والا دردش بده خیلی بده.خود به خود جیغ میزنی .جیغت درمیاد 

پزشکی جان تو حسرت شدی واسم و تمام دلخوشی های زندگیمو ازم گرفتی💔تو آرزوی بچگیم بودی و من خودمو با تو و روپوش سفید و مطب و بیمارستان و دانشگاه پزشکی کللللی تصور کرده بودم،تو نیازم بودی،علاقم بودی،آینده ام بودی و پایه های ساختن زندگیم اما....

میفهمت منم همینجور بودم با این فرق که شوهرم درک نمیکرد ژل بزن کم کم درست میشه

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن

عزیزم اول برو پزشک معاینت کنه که مشکلی نداشته باشی.بعدم‌با چیز های کوچیک تر از الت تمرین کن مثل انگشت .روی انگشتت رو کاندوم تاخیری بزار چون حالت بی حسی داره.روی کاندوم هم لوبریکانت بمال.رو بدنتم ژایلاپی بگیر بزن ده دقیقه بمونه بعد شروع کن.اول ی انشگت بعد ک ترست رفت‌دو انگشت‌و بیشتر.مشکلت حل میشه.

دلتو خالی نمیکنم ولی دوست منم شرایط شمارو داشت وقتی دید بعد چند وقت شوهرش دیگه سماجت نمیکنه تعجب کرد رفت دنبالش تعقیب کرد کنترلش کرد فهمید سرش جادیگه گرم شده وقتی گفت شوهر گفت تو زن بودن بلد نیستی من چرا بسوزم 

عزیزم اول برو پزشک معاینت کنه که مشکلی نداشته باشی.بعدم‌با چیز های کوچیک تر از الت تمرین کن مثل انگش ...

زایلاپی اگه بره داخل ایراد نداره ؟

پزشکی جان تو حسرت شدی واسم و تمام دلخوشی های زندگیمو ازم گرفتی💔تو آرزوی بچگیم بودی و من خودمو با تو و روپوش سفید و مطب و بیمارستان و دانشگاه پزشکی کللللی تصور کرده بودم،تو نیازم بودی،علاقم بودی،آینده ام بودی و پایه های ساختن زندگیم اما....