2777
2789
عنوان

لطفا نظر بدین برای ازدواج

55 بازدید | 14 پست

خیلی به کمکتون احتیاج دارم

میخوام با یک نفر ازدواج کنم خیلی دوسش دارم همه چیش خوبه هیچ عیبی ازش ندیدم فقط تفاوت سنیمون زیاده نزدیک ۲۰ سال

برای همین موضوع هم خانوادم شرایط سختی گزاشتن مهریه زیاد و حق طلاق

پسره هم بهم گفت دیگه من هیچ ارزشی ندارم تو زندگی حق طلاق و نمیتونم قبول کنم

الان رفته خیلی داغونم واقعا شکست بدی خوردم با خودم میگم ینی من ارزش یه حق طلاق رو نداشتم از یه نظرهک نمیتونم از دستش بدم 

نظر شما چیه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پسره راست میگه خب

مهریه در قبال حق طلاقه

خانواده شما اومدن زرنگی کنن ام خر و بخوان هم خرما رو

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            
ینی ازدواج کنم بعد ببخشم؟

نه

از همون اول یکیو انتخاب کن

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            
خانوادم قبول نمیکنن

پس بیخیال پسره شو

من تو این مورد حق و به پسره میدم

خانوادم قبول نمیکنن

بعد اینکه اونایی که حقوق خوندن میگن حق طلاق یه چیز فرمالیته است و کلی قانون برای دور زدنش هست و باز مرد حق طلاق و داره

پس همون مهریه و بردار و الکی خودتو خراب نکن

با ۲۰ سال من مخالفم

زمانی میشه از نظر جنسی اقا چراغش خاموش میشه دیگه کاری نمیتونه کنه، و تو تازه به سنی می رسی که  زیاد به نیاز جنسی نیاز داری ،و خدای نکرده شاید باعث بشه به انحراف کشیده بشی

۳۰ساله مجرد قزوین