2777
2789

همسایه مون همش یه چی میریزه تو ظرفهای لوکس اش برامون میاره. یه بار آش یه بار شله زرد یه الویه

ما هم بدغذاییم هیچی از غذای کسی نمیتونیم بخوریم عذاب وجدان دارم دور بریزم و واقعا هم دستپختش رو دوست ندارم. بعد ظرفهاش معمولا گرون قیمت اند و مشخصه از سرویس هست. منم بچه دارم واقعا استرس دارم چی بریزم براش ببرم

دیشب چهارتا سیب و چهارتا خیار و چند تا شکلات ریخته تو یه ظرف قشنگ اورده

آخه من چی ببرم براش. هربار نبات ریختم دیگه خجالت میکشم.دوست دارم بگم بابا میخواین ثواب کنید چرا آزار میرسونی آخه

اینجا جای تبادل نظره،تحمل نظر مخالف رو نداری اظهار نظر نکن!!

گفتم امشب شاید خیلی ها نذری بدن اینجا بگم

حداقل بریزید ظرف یکبار مصرف.دیگه دغدغه واسه مردم درست نکنید. استرس نگهداری ظرف یه طرف اینکه چه بریزم یه طرف

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اومدنی بگو ممنون ما داریم میریم نیستیم میمونه خراب میشه

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

خب نده ماهم ظرف میدیم واسه نذری کسی چیزی توش نمیریزه 

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

راست میگی واقعا باید تو ظرف یکبار مصرف باشه ولی ببین یه کاری میتونی بکنی! این دفعه که آورد بگو ببخشید یه چند دقیقه کوتاه الان ظرف و براتون میارم زود برو بشور و خالی تحویل بده چندبار این کار و کنی یا دیگه نمیاره یا تو یه بار مصرف میاره

همون نبات خیلی خوبه خجالتم نداره

اخه چقدر

همش میاره هربار نبات

الان نبات ها رو ریز کردم.مخصوص همین چهارتا سیب و خیار باید برم شاخه نبات بخرم