2777
2789
عنوان

بچه ها چرا شوهرم نگفت منم میبره!

368 بازدید | 15 پست

سلام دوستان 

اولش بگم من بخاطر شغل شوهرم در ماه یک هفته الی ده روز ازهم دوریم. 

به شوهرم گفتم که برگشتی باید یسری کارا رو انجام بدیم. 

بعد گفت باید با مامان و بابام بریم تحقیقات واسه خواستگار خواهرم 

حالا اونجایی که میخوان برن یه شهر دیگست و فقط 4 ساعت قراره توراه باشن تابرسن. و حتما کلی ام اونجا موندن و تحقیق و پرسو جو کردن زمان میبره 

الان حرف من اینه که اصلا نگفت توام بیا

منم غرورم اجازه نمیده بگم منم ببرید شاید جوابش منفی باشه!!

من اینهمه مدت تنها چکار کنم !!!! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب ازش بپرس،با شوهرت رودروایسی داری؟بپرس دلیلی داره که شمارو نمیگه برید همراهشون؟مردا با خودشون هیچ کدوم از فکرای مارو نمیکنن،ذهنم نمیخونن.شاید فکر کرده حوصلتون سر میره.

I'm just a tired Mom with a part time job,please be kind and rational so i can be as nice as i usually am
شما كجا بري تحقيقات !!! شايد يه صحبتايي بخوان  تو جمع خودشون بكنن جلو شما راحت نباشن

پس شما میگی حرفش طبیعی بوده؟؟؟!!! 

حالا من اینهمه ازشوهرم دورم نمیبینمش 

اونروزم کلی تنها بمونم ؟! 

حق ندارم ناراحت شم؟

پس شما میگی حرفش طبیعی بوده؟؟؟!!!  حالا من اینهمه ازشوهرم دورم نمیبینمش  اونروزم کلی تنه ...

حالا یه روز که چیزی نیست در برابر اون ده روز. باز بگی برنگرده بگه یه کار خواستم واس خانوادم بکنم چیزی گفتی

البته بهتره عروس رو  ببرن. ما رسم داریم می بریم چون طرف مقابل متوجه میشه با عروسمون خوبیم که همراهمون هست.....یه جور وجهه خوب داره تو چشم طرف مقابل و خانوادش. یعنی عروسشون رو یکی می دونن. ولی بعضی ها بنا به دلایلی صلاح نمی دونن البته اونا هم حق دارن. 

حق باشماست  من بهش چی بگم؟

هیچی. تو این مساله خانوادش مطرحن. خود شوهرت تصمیم گیرنده نیست. لازم بدونن خانواده شوهرت میگن بیای اگر نه که هیچ! ولی خداییش برادر عروس دیگه حتما باید همراهی کنه