2777
2789
عنوان

روانشناسی

115 بازدید | 12 پست

من ب روانشناسی علاقع دارم ولی میخوام ی دانشگاهی برم ک وقت ازاد داشته باشم یعنی پیام نور اگه پیام ی شهری ک 5 ساعت دورته برم مجبورم هر ترم چند بار برم سر کلاس?!(هر ترم چنتا کلاس اجبارس داره)

اگه کسی رفاه پیام نور روانشناسی میشه از تجربیاتش بگه درسا امتحانا شهریه و...

منم موندم واسه روان شناسی تو هدفت چیه واسش

من رشته های روزانه هم اوردم ولی دلم نمیخواد برم ی شهر غریب...روانشناسی رو میدونم اگه برم با علاقم رفتم میشع توی بهزیستی ها یا ترک اعتیاد کار کرذ یا بعضی کلنیک ها یا مشاوره تحصیلی یا خانواده و ممکنه بتونی استاد دانشگاه بشی شاید بعضی مدارس به عنوان مشاور و یا روانشناس اتخدامت کنن

تو نظر رو چ دانشگاهی هست عزیزم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من رشته های روزانه هم اوردم ولی دلم نمیخواد برم ی شهر غریب...روانشناسی رو میدونم اگه برم با علاقم رف ...

من دولتی میخوام برم البته امیدوارم قبول شم🥲

خانوادم میگن روانشناسی خوب نیست برو مشاوره یا علوم تربیتی

همین.
من دولتی میخوام برم البته امیدوارم قبول شم🥲خانوادم میگن روانشناسی خوب نیست برو مشاوره یا علوم تربیت ...

منم راجب هر دوتا رشته یکم تحقیق کرذم علوم تربیتی با ازمون یا معلم میشی یا مدیر یا میری مهد مشاوره هم زیاد خوب نیست

منم راجب هر دوتا رشته یکم تحقیق کرذم علوم تربیتی با ازمون یا معلم میشی یا مدیر یا میری مهد مشاوره هم ...

من حداقلش میگم روان نشاسی علاقه دارم🥲بقیه رو نه

تازه بابامم مخالفه با شهر مثلا دور خودمم راحت نیستم

نیمدونم چ کنم

میگم مثلا اول باید چندتا دانشگاه رواننشاسی بزنم؟

مثلا روان نشاسی اصفهان،اهواز،خرم اباد اینا؟

یا نه

همین.
من حداقلش میگم روان نشاسی علاقه دارم🥲بقیه رو نهتازه بابامم مخالفه با شهر مثلا دور خودمم راحت نیستمن ...

دقیقا منم حداقلش بهش علاقع دارم پشیمون نمیشم

اول از همه او شهری ک الویتت هست رو بزن مثلا من میخوام اول بوشهر بزنم بعد شیراز الویتم بوشهره چون فاصلمون 45 دقیقع هسه

دقیقا منم حداقلش بهش علاقع دارم پشیمون نمیشماول از همه او شهری ک الویتت هست رو بزن مثلا من میخوام او ...

من با این شهر لعنتی از همه جا دورم

پس اگه روان میخوام باید بزنم اهواز چون نزدیک

بعد مثلا خرم اباد

رشته های روان شناسی رو بزنم اول

بعد وه تموم اولویتام

برم واسه مثلا علوم تربیتی و ..؟

تو به جز روان چی میخوای

همین.
من با این شهر لعنتی از همه جا دورمپس اگه روان میخوام باید بزنم اهواز چون نزدیکبعد مثلا خرم ابادرشته ...

اره هر چی نزدیک تره بزت اول اهواز اگه اهواز قبول نشدی الویت های پایین ترتو قبول میکنن

به شیمی محض هم فکر میکنم و حسابداری

اصلا گیجم کلا 😂

اره هر چی نزدیک تره بزت اول اهواز اگه اهواز قبول نشدی الویت های پایین ترتو قبول میکننبه شیمی محض هم ...

عه اخه من واسه اهواز بومی حساب میشم

ممکنه قبول نکنن؟۲۱ نفر میگیرن

همین.