2777
2789
عنوان

خال و زگیل پوستی

96 بازدید | 11 پست

سلام بچها من روی گردن و قفسه سینه‌م زگیل های ریز درومد ک برداشتم و ی خال هم برداشتم یک ماه نشده هنوز ولی جاشون نمیره کرم ترمیم کننده لافارر میزنم چندتاشون قرمز بقیش قهوه ای رنگ ک انگار وسطش روشن تره 

چیکار کنم جاش کلا بره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خال رو نمی دونم ولی جای زگیل رو کرم ترمیم کننده اسکین وان زدم خوب شد روی گردنم چندتا کک و مک هم بود ...

من لافارر داده بهم والا روزی دوبار میزنم جواب نگرفتم چون رو گردنم جلو چشم،حساسم 

تو برداشتی دیگ نزدی 

من لافارر داده بهم والا روزی دوبار میزنم جواب نگرفتم چون رو گردنم جلو چشم،حساسم تو برداشتی دیگ نزدی

مال منم رو گردنم بود وقتی لیزر کرد سیاه شده بود زخمش خیلی رو مخ بود ولی بعداز دوهفته فکرکنم زخمشون افتاد یه هفته بعدش کاملا خوب شد مال من اینقدر زیاد بود که چندتاییش رو دکتر متوجه نبود و ندیده بودشون ولی زگیل جدید در نیومده 

مال منم رو گردنم بود وقتی لیزر کرد سیاه شده بود زخمش خیلی رو مخ بود ولی بعداز دوهفته فکرکنم زخمشون ا ...

میشه تلگرامتو بدی من ی عکس‌ بفرستم ازینا بلد نیسم اینجا بفرسم آیدی بده 

[QUOTE=352178752]میشه تلگرامتو بدی من ی عکس‌ بفرستم ازینا بلد نیسم اینجا بفرسم آیدی بده [/QUOTمن ترم آخر پزشکی هستم خواستی می تونم کمکت کنم تلگرام من Mgh1143 

زندگی باور میخواهد از جنس امید