2777
2789
عنوان

متولدین 1384 چه دستاوردی دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 600 بازدید | 48 پست
رتبه‌ی داغونی داشتم بخاطر اسم دانشگاه دارم میرم ولی چون کار گویندگی میکنم برای رسانه خوبه

کجا گویندگی میکنی عزیزم؟اتفاقا دختر منم صداش خوبه اما واسه گویندگی دنبالش نرفته میگن پارتی میخواد

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره درسته ولی علاقه بیش از حد مهمه 😢من خودم اول فک میکردم به ادبیات علاقه دارم بعدش دیدم نه حس خوبی ...

واقعا امیدوارم بتونیم راهمون رو پیدا کنیم تو مسیر درست تلاش کنیم موفق میشیم فقط اون پیداکردن مسیر مهمه که خدا کمک کنه

تو سیاه زمستون با ی چمدون وسط خیابون آواره بودم جارو زدم جیبمو یه قهوه خریدم تا با گرماش دستامو گرم نگهدارم 
واقعا امیدوارم بتونیم راهمون رو پیدا کنیم تو مسیر درست تلاش کنیم موفق میشیم فقط اون پیداکردن مسیر مه ...

اخ دقیقا😢

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های  نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و  مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام

کجا گویندگی میکنی عزیزم؟اتفاقا دختر منم صداش خوبه اما واسه گویندگی دنبالش نرفته میگن پارتی میخواد

من خودم بگم سه سالی هست فهمیدم که این صدا رو دارم اون موقعه دبیرستان بودم بعدش مثلا جشنی میشد تو سطح شهر خودم میرفتم میگفتم میخوام مجری و... باشم بعدش هم وارد دانشگاه شرم بیشتر دیده شدم

من‌آکادمی صدای اصفهان رو بهتون معرفی میکنم میتونید اول فن بیان رو یاد بگیره اینم‌ آیدیش چون لینک نمیاد تو ایتا هم‌حضوری هم مجازی تازه مدرک هم میده

اتفاقا اونجا خیلی دیده میشن

متاسفانه لینک نمیاد آیدی هم‌نداره شمارش دارم میترسم اینجا سو استفاده بشه اگر میخوای گلم درخواست دوستی بده تا بفرستم

خیلی دردناکه از بزرگ شدن سنم وحشت دارم

والا ی ارایشگر دارای چندین مدرک ولی کار خیلی کم 

خیاط دارای مدرک بازم بیکار اصلا وارد بازار شدن باید دور بری های خوب داشته باشی 

یکیم ک گواهینامه گرفتم همین 

دیگ امیدم ب شوهرمه فقط پیشرف کنیم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی دوتا بچه هام صلوات بفرستید💖💖💖

میشه توضیح بدی در مورد این رشته که چطوریه عزیزم؟اتفاقا منم این رشته رو تو دفترچه ی انتخاب رشته ی دخت ...

اره اکثرا پسرن ولی دخترا اگه علاقه داشته باشن میتونن موفق باشن درساش سخته کارگاه عملی هم داره مث جوشکاری که هم سخته هم ایمنی باید رعایت بشه ولی خوب خود من الان درسم از پسرا بهتره و معدل الفم ولی خو برا پسرا بازارکار بهتره اونم چون فقط راحت تر میتونن فعالیت کنن دیگه از بقیع دانشگاها خبر ندارم من دانشگاه دولتیم استادا خیلی هم سختگیرن بعضی هم هیچی حالیشون نی در کل جای پیشرفت داره ولی به علاقه و تلاش بستگی داره

من به شدت فتیش آدم اصیل دارم، کسی که هول نیست، هرز نمیپره، نمی‌پیچونه، آداب معاشرت بلده و سعی میکنه درست رفتار کنه. این چیزای ساده سخت نیست ولی خب کم شده، خیلی کم که تصور خوبی ازشون واست باقی نمونده.
والا ی ارایشگر دارای چندین مدرک ولی کار خیلی کم خیاط دارای مدرک بازم بیکار اصلا وارد بازار شدن باید ...

پس نگو دستاورد ندارم دو تا حرفه بلدی هنر هم دستاورده رانندگی هم یادگرفتی 

تو سیاه زمستون با ی چمدون وسط خیابون آواره بودم جارو زدم جیبمو یه قهوه خریدم تا با گرماش دستامو گرم نگهدارم 
اره اکثرا پسرن ولی دخترا اگه علاقه داشته باشن میتونن موفق باشن درساش سخته کارگاه عملی هم داره مث جوش ...

درباره مهندسی مواد میدونی ؟بازارکار داره اگه تلاش کنی ؟ من اونو دوست دارم و مهندسی کامپیوتر کدوم بهتره (هر دو احتمال زیاد آزاد)مگه این که تصمیم و هدفم قطعی بشه بشینم برای کنکور ریاضی بخونم

من خودم بگم سه سالی هست فهمیدم که این صدا رو دارم اون موقعه دبیرستان بودم بعدش مثلا جشنی میشد تو سطح ...

عزیزم دادم درخواست دوستی

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

اره اکثرا پسرن ولی دخترا اگه علاقه داشته باشن میتونن موفق باشن درساش سخته کارگاه عملی هم داره مث جوش ...

مرسی وقت گذاشتی جواب دادی عزیزم😘