2777
2789

اینجوری بهتره بگم که خدا کنه انقدر زندگیش سرشار از شادی بشه که دیگه خوشیشو توی مرگ نبینه

فقط 43 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غم تموم میشه بلاخره یروزی.. ولی عوارض خودشکی یا حتی مرگ بدلیل خودکشی تا آخر باهاشه حتی اون دنیا..هیچوقت پیشنهاد مرگ بکسی ندید چون گریبان گیره. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

تو زندگی همیشه رنج هست اما برای رشد ماست

خود من پارسال مرداد یکروز اونقدر حالم بد بود که توی شهر غریب یک لحظه از ذهنم رد شد برم خودمو از بالای ساختمون بندارم پایین

هیچکس از اعضای خانوادم هم نبودن

نیمه شب هم بود کسی نمیفهمید 

ولی فقط و فقط بخاطر خدا خودم را نکشتم

وو الان خیلی خیلی زندگیم از اون روز بهتره و خوشحالم موندم و این روزا رو دیدم

✨🪽🩵🐦🕊️ / با مادرتون درد و دل کنید، اون هیچوقت اسکرین شات نمیگیره💔

من قبول ندارم همیشه راهی وجود داره، فقط باید راهشو پیدا کنیم،شایدم الان وقتش نباشه به خواست مون برسیم،صبر برای همین روزاست،قرار نیست همه چیز مطابق میلمون باشه، بعد از هر سختی آسونیه، خیلی چیزا دلیلشو بعدش می فهمیم و گاهی حتی خدا رو شکر می کنیم که اونی که ما میخواستیم نشد.

تو زندگی همیشه رنج هست اما برای رشد ماستخود من پارسال مرداد یکروز اونقدر حالم بد بود که توی شهر غریب ...

رنج ها ظرفیت ما رو زیاد میکنن، روحمون رو بزرگ میکنن

✨🪽🩵🐦🕊️ / با مادرتون درد و دل کنید، اون هیچوقت اسکرین شات نمیگیره💔

کم نیاوردن در هر شرایطی کار ربات و ماشین هاستکه اونام بعد مدتی خراب میشن

گلم کم بیاره ادم اما زود خودشو باید جمع کنه سنگ که نیستیم کم نیاریم

ما داستان را از زبان شیطان نشنیده ایم 

کم نیاوردن در هر شرایطی کار ربات و ماشین هاستکه اونام بعد مدتی خراب میشن

همه آدما کم میارن ولی دلیل نمیشه خودشونو از بین ببرن, که چی بشه؟!اگه به اون دنیا اعتقاد دارن که عاقبتشونو خراب می‌کنن،اگرم‌نه حتی توی‌ همین دنیا هم هیچکس برای کسی که‌ خودشو می کشه ارزشی قائل نیست همه از اون به عنوان یه فرد ضعیف یاد میکنن،تازه برای خانوادش هم یه ننگ ابدی درست می کنه که تا ابد اعضای اون خانواده به خاطر کار اون فرد سر شکسته و دلشکسته هستن.زندگی هیچکس بی مشکل نیست.