2777
2789
پسر آدم مطیعی نیست . خیلی عصبی . چند بار جلوی همه بد صحبت کرد با خانومش . خانومه خیلی مطیعه

اگر مطیع هست خانوم مشکلی پیش نمیاد....شبیه هم باشن دووم نمیارن ولی اگر مکمل هم باشن زندگی میتونه ادامه دار باشه ...‌جالبه این خانم چرا با همچین کیسی میخواد ازدواج کنه؟! چرا از همسر اول جدا شده؟ 

در کویر سبز عشق این سخن از من بگیر!  مرگ تو مرگ من است پس تمنا میکنم هرگز نمیر  
فکرنکن چون تو ازش سری همیشه خوب بمونه تا خرش ازپول بگذره اون روشو نشونت میده و ی جور برات شاخ میشه ب ...

من که نیستم . توی فامیل ما این ازدواج پیش اومده . البته به هیچ کس نگفتن که خانومه بچه داره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که نیستم . توی فامیل ما این ازدواج پیش اومده . البته به هیچ کس نگفتن که خانومه بچه داره

من پسر عموم دقیقا شرایط مشابه داشت با این تفاوت که خانم نزدیک ۱۴ سال ازش بزرگ تر بود ....الان به ظاهر زندکی خوبی دارن....خانم کارخانه ..خانه باغ و چند تا واحد داشت

اگر مطیع هست خانوم مشکلی پیش نمیاد....شبیه هم باشن دووم نمیارن ولی اگر مکمل هم باشن زندگی میتونه ادا ...

گفته بخاطر اعتیاد . ایران نیستن هیچ وقت خیلی کم میان ایران. اینجا با پسره آشنا شده دوست شدن . فکر میکنم خواستگار زیاد نداشته و پسر هم دلش رو برده

خب خانومه که این همه شرایطش خوبه دقیقا داره آرزوهای منوزندگی میکنه مگه خدا زده تو سرش چرا باید حتما ی نکبت بندازه تو زندگیش ...متاسفانه معلوم شدهمهچیز داره فقط عقل نداره

و اینکه پسر عموم هم خوشتیپه خیلی هم اینکه فقیر نبود ولی از اون پایین تر بود...وگرنه شغل داشت مثلا همکار خودش راحت باهاش ازدواج می کرد و اینکه خیلی هم زبون باز و حرفه ایی هست 

گفته بخاطر اعتیاد . ایران نیستن هیچ وقت خیلی کم میان ایران. اینجا با پسره آشنا شده دوست شدن . فکر می ...

شاید میخواد با ایرانی ازدواج کنه و کیس زیاد براش پیش نیومده بلاخره ایران نیستند...نمیدونم فقط برا اقا خوبه ولی خانم داره انتخاب اشتباهی انجام میده بلاخره یک ازدواج ناموفق داشته از اینم شکست بخوره سرپا نمیشه....اقا فوقش جدا شه هیچ مشکلیم براش پیش نمیاد

خب خانومه که این همه شرایطش خوبه دقیقا داره آرزوهای منوزندگی میکنه مگه خدا زده تو سرش چرا باید حتما ...

نه عقل نداره بعدشم با این همه کادو داره خونواده پسره رو پررو می‌کنه . اونروز مامان پسره می‌گفت واسم جاروبرقی خریده ماشین لباسشویی هم میخواد بخره . برم واسه خودم کارت بانکی بگیرم پول بریزه واسم 

اولاش اتفاقااا زن عموم همه عروسارو فراموش کرده بود چسبیده بود به این دورش میچرخید با اینکه همسن خودش بود و ضایع پسره سر بود ....الان نه فهمید پسرش تباه شده حتی قطع ارتباطن ....

شمام اعتماد به نفستونو از دست ندین رفتار خودتو پیش ببر آنچه که از نظرتون درسته ....

ازدواج ها همیشه اولاش قشنگن بعدش با عقل جور نیاد بدجور میزنه تو ذوق

بعد ازدواج میاد ایران؟ واقعا چجور اعتماد کردن به هم عجیبه....

اون نقطه ضعف داره حداقل از نظر خودش کمتره برا همین داره باج میده ....حالا یه مورد دیگه بگم 

من تو خانواده همسرم تک عروسم شوهرم دو تا عمو داره یکی از پسرعموهاش با یه خانم که جدا شده بود ازدواج کرد 

خانمه پزشک هستن و تا وارد خانواده شد برا همه کادو ..مهمانی ...ریخت و پاش می کرد به طوری که حتی عمه های شوهرم و اون یکی عمو شوهرم که ربطی هم بهش نداشت مینشستن جلو من از این عروس جدید تعریف می کردن .....سعی میکردن حس حسادت من رو تحریک کنن ...که مثلا ولا فلانی فقط عروس اورده ..دعوتمون کرده گوسفند کوشته....من چند باری به رو خودم نمی اوردم بعدش دیدم بهتره یه کاری کنم تا دهنشونو ببندم..

مثلا زن عمو دیگه شوهرم مدام تعریفشو می کرد منم گفتم عاره ولا خیلی خانم خوبیه خدا خیرش بده از پسره هم خیلی سرتره این دهنش باز موند ....خلاصه الان میان غیبتشو میکنن ....

هنوز ازدواج نکرده بودن دختره بهم گفته بود که زمان دوستی دوبار بهش خیانت کرده . جالبه که بازم با پسره ...

الان ازدواج کردن؟

بعد ازدواج میاد ایران؟ واقعا چجور اعتماد کردن به هم عجیبه....اون نقطه ضعف داره حداقل از نظر خودش کمت ...

نه اروپا . بخاطر همین اروپا پسره ازدواج کرد باهاش . قبل ازدواج فقط از خوبی‌های اونور می‌گفت