2777
2789
عنوان

خواص حدیث کسا

1026 بازدید | 44 پست

این حدیث خیلی خواص داره برای ازدواج،بیماری،بچه دار شدن،رفع غم و اندوه،برآورده شدن حاجات...

ان شالله که خدا به برکت این دعا آرامش رو به قلبهامون هدیه بده الهی آمین.

به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. البته بهتر است قرائت این حدیث متبرک به صورت دسته جمعی انجام گیرد.

❤️❤️❤️سلام.اگه تو تاپیکی از منم حرفی شنیدین که ناراحتتون کرد لطفا حلال کنید.آدم گاهی تو شرایطی هست که نسنجیده حرف میزنه.شما هم سعی کنید قبل جواب دادن و حرف زدن اول فکر کنید...چون آب ریخته به جوی باز نمیگردد...❤️❤️❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیز دلم من خودم امتحان کردم خیلی خوبه عالیه وقتی میخونم آرامش میاد تو زندگیم اعتقاد بقیه رو سست نکن ...

من قبلا ها خیلی چله این چیزا رو برمی‌داشتم.فقط وقت و انرژی منو می‌گرفت

بعد ها که ختم قرآن گرفتم فهمیدم فقط قرآن هست که آرامش میده و معجزه میکنه

لطفا به مردم حقیقت رو بگین

چرا الکی میگیمن خیلی خوندم هیچی نشد

من نمیدونم شما بدای چی میخوندی اما نگران نباش شاید مستقیم اثرشو برات نذاشته باشه...اما مطمئنا خیر و بدکت زیادی وارد زندگیت کرده...

و اینکه امیدوارم هیچ وقت از لطف خدا نا امید نشی‌....ناامید شدن خیلی انرژی انسان رو کم میکنه...همیشه بعد از هر دعایی که میکنی فکر کن خدا داره مقدمات فراهم شدن دعات رو میچینه .....و بدون ته دعا کردن شاید به اجابت شدن مستقیم خواسته ات ختم نشه ...حتما برنامه ای که خدا برات داره بهتر از چیزیه که تو برای خودت داری...بهش اعتماد کن...❤️🌹

❤️❤️❤️سلام.اگه تو تاپیکی از منم حرفی شنیدین که ناراحتتون کرد لطفا حلال کنید.آدم گاهی تو شرایطی هست که نسنجیده حرف میزنه.شما هم سعی کنید قبل جواب دادن و حرف زدن اول فکر کنید...چون آب ریخته به جوی باز نمیگردد...❤️❤️❤️

من قبلا ها خیلی چله این چیزا رو برمی‌داشتم.فقط وقت و انرژی منو می‌گرفتبعد ها که ختم قرآن گرفتم فهمید ...

من فکر میکنم هر کسی از راهی نتیجه میگیره...خدارو شکر که با ختم قرآن آرامش نصبب قلبتون شد...

من نمیدونم شما بدای چی میخوندی اما نگران نباش شاید مستقیم اثرشو برات نذاشته باشه...اما مطمئنا خیر و ...

عزیزم من برای نجات میخوندم

۱۱ سال توی جهنم دست و پا زدم 

تا اینکه قران رو خوندم

ذکر استغفار هر روز یا شاید ساعت ها میگم طوری که دائم ذکر هستم

فقط قرآن منو نجات داد

عزیزم من برای نجات میخوندم۱۱ سال توی جهنم دست و پا زدم تا اینکه قران رو خوندمذکر استغفار هر روز یا ش ...

خدا رو شکر... خوش حالم که آرامش به قلبت برگشته...❤️🌹

قرآن هر راهی نیستقرآن راه مستقیم رسیدن به نور خداوند هستمحاله ممکنه کسی با قرآن انس بگیره و خداوند ف ...

انشاءالله که همیشه دلت خوش باشه 

ممنونت میشم توی دعاهات از خدا بخوای گره گشایی کنه توی کارام منم عین قبلاً تو گیر کردم

قرآن هر راهی نیستقرآن راه مستقیم رسیدن به نور خداوند هستمحاله ممکنه کسی با قرآن انس بگیره و خداوند ف ...

قرآن جایگاه ویژه ای داره و نوره. خدا رو شکر که با قرآن مانوس هستین. حدیث شریف کساء رو حتما خوندین، داخل این حدیث هم قرآن هست. آیه "إِنَّما یُرِیدُ اللَّهُ لِیُذْهِبَ عَنْکُمُ الرِّجْسَ أَهْلَ الْبَیْتِ وَ یُطَهِّرَکُمْ تَطْهِیرا". این آیه رو آیه تطهیر میگن و  بنظرم حدیث شریف کسا تفسیر آیه تطهیر هست که نشون میده منظور از اهل بیت در این آیه که از همه بدی ها پاک هستن کیا هست. بنظرم بخاطر همینه که در انتهای حدیث، پیامبر خیلی سفارش به خواندن این حدیث میکنن.

شهادت هنر مردان خداست🖤

انشاءالله که همیشه دلت خوش باشه ممنونت میشم توی دعاهات از خدا بخوای گره گشایی کنه توی کارام منم عین ...

شمام قرآن بخون و ذکر استغفار زیاد. بگو به عظمت قرآن شریف شگفت زده میشی