2777
2789
عنوان

زندگی با شوهر خوشگل سخته آیا

360 بازدید | 29 پست

من شوهرم کچله ولی زشت نیست خوش تیپم  نیست

فقط شغلش خوبه اوستاس تو شغلش 

خودش تعریف میکنه زن خراب میاد میخواد براش کار کم در عوضش بهم بده 

شما که شوهر خوشگل دارید چیکار میکنید؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرت مشکل توجه نداره ؟

دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤

وای عزیزم خیلی

تعریف نباشه همسرم قیافش عالیه لامصب چشماشششش

اندامش هم باشگاه رفته ینی غششششش

بعد هرجا میریم دخترا نگاه میکنن دلم میخاد چشاشون دربیارم🥲🥲🥲🥲

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

•1404/4/24•شروع مـَن و تـو🧚🏻‍♀️💕✨                                                                                             •1401/8/6•پایان تاریکی های زندگیم🌈🧡

شوهر خوشگل دارم حتی عمه خودم میخواست مخش رو بزنه فعلا که وفاداره آینده رو نمیدونم 

البته من ترس از دست دادن ندارم چون آدما دنبال لیاقتشان میرن 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

وای عزیزم خیلیتعریف نباشه همسرم قیافش عالیه لامصب چشماششششاندامش هم باشگاه رفته ینی غشششششبعد هرجا م ...

البته من همسرم خودش چشم پاکه خداروشکر اهل هیچی نیست❤

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

•1404/4/24•شروع مـَن و تـو🧚🏻‍♀️💕✨                                                                                             •1401/8/6•پایان تاریکی های زندگیم🌈🧡