2777
2789

دیر سین میزنه ، گاهی وقتا کوتاه جواب میده ، بعضی وقتا یهو باهات گرم میگیره بعد سرد میشه و کلا رفتاراش میره رو مخت. رفیقمه من مثلا ازش لطف محبت دیدم پشتم بوده خدایی ولی منم پشتش بودم هرجا که تونستم ولی این رفتاراش ، انگار نادیده گرفتن تو براش جالبه .

نمیتونم قطع ارتباط کنم

اصالت لر 🌬

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر

اره ولی رفیق اگر رفیق باشه نادیده نمیگیره نمیدونم چ‌حکمتی هست ک تاپیکت رو دیدم ی دوستی داشتم سه سال زیر نظر داشتمش برا داداشم 

وارد رابطه کردمشون چیشد ؟ 

خودم عاشق شدم وقتی بهش گفتم رفت گذاشت کف دست داداشم 

منو شوهرم اون روزای استرس جون دادیم ولی 

الان برام درس عبرت شد ک هیچ رفیقی رفیق نیست 

اره ولی رفیق اگر رفیق باشه نادیده نمیگیره نمیدونم چ‌حکمتی هست ک تاپیکت رو دیدم ی دوستی داشتم سه سال ...

دوست پسر من شوهرم شد ولی اون خودشو خراب کرد جلوی همه 

حتی داداشم ولش کرد 

اره دقیقا یعنی بهش بی توجه باشم ؟ مرسی واقعا

نه باهاش قطع ارتباط کن. نه باهش بی توجه شو. فقط فقط هر کاری اون باهات میکنه. دیر سین میزنه دیر سین بزن. کوتاه جواب میده کوتاه جواب بده... ایجوری آک از قصد اینکارو باهات میکرده صداش در میاد 

اره ولی رفیق اگر رفیق باشه نادیده نمیگیره نمیدونم چ‌حکمتی هست ک تاپیکت رو دیدم ی دوستی داشتم سه سال ...

نمیدونم مریضه آدم زرنگیه ازیناست که چیزای روانشناسی خوب بلده و میدونه من آدم حساس و وابسته ایم 

اونقدر رفیق جدی ای نیست تو زندگیم ولی واقعا بهم برخورد 

خوشحالم که شما الان با فرد موردعلاقتون هستین و اون آدم تاکسیک رو از زندگیتون بیرون کردین 

اصالت لر 🌬
نه باهاش قطع ارتباط کن. نه باهش بی توجه شو. فقط فقط هر کاری اون باهات میکنه. دیر سین میزنه دیر سین ب ...

ممنونم خیلی راهنمایی خوبی کردین میتونم درخواست دوستی بدم اگه مشکل دیگه ای داشتم باهاتون در میون بزارم؟

اصالت لر 🌬
نمیدونم مریضه آدم زرنگیه ازیناست که چیزای روانشناسی خوب بلده و میدونه من آدم حساس و وابسته ایم اونقد ...

فداتشم من 

ولی سعی کن از این آدم دور بشی 

اگر اون روانشناسی بلده تو پیشی بگیر و کمرش رو وسط میدون بزن زمین 

فداتشم من ولی سعی کن از این آدم دور بشی اگر اون روانشناسی بلده تو پیشی بگیر و کمرش رو وسط میدون بزن ...

دور از جون 

اره دیگه اصلا بهش فکر نمی‌کنم مثل خودش رفتار میکنم

خیلی ممنون از راهنمایی های مفیدتون 

اصالت لر 🌬