2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین سلیقه ایه ولی اصولا زعفرون پایه ی اصلی مزه دار کردنمه

حالا دوست داری پودر پیاز پودر سیر آبلیمو پاپریکا زردچوبه نمک و فلفل پودر گشنیز استفاده کن

نخواستی هم عطاریا ادویه ی مخصوص ماهی دارن میتونی استفاده کنی

من سیر و پیاز و ابلیمو و نمک و فلفل و زرد چوبه میزنم عالی میشه

سیر خانواده دوست ندارن من عاشقشم اینو نمیشه ولی بقیرو میزنم

بعد وقت سرخ کردن دیگه تو ارد نمک اینا نزنم؟ ماهی تازست فردا شب میگیرم برا صبحش یا باز بزنم

ما شمالیا نمک فلفل زردچوبه و گلپر میزنیم و وقتی که میخایم بخوریم زیره میپاشیم روش حتما امتحان کنید اگر یکبار زیره با ماهی میل کتید دیگه هرگز ماهی رو بدون زیره نمیخورید بسکه زیره  لذیذ و خوشمزه میکنه 

پیاز جالب‌نمی کنه طعم ماهی رو

بستگی داده ماهیت چی باشه

ما ماهی سفید و قزل آلا و شوریده رو فقط و فقط با نمک و کمی فلفل تو روغن زیاد و داغ برشته می کنیم

اما برای بقیه ماهیا زعفرون روغن زیتون پودرسیر گلپر تخم گشنیر گردلیمو فلفل و نمک می زنیم عااآااالی میشه😋

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
سیر خانواده دوست ندارن من عاشقشم اینو نمیشه ولی بقیرو میزنمبعد وقت سرخ کردن دیگه تو ارد نمک اینا نزن ...

طعمش با پیاز قاطی میشه اصلا متوجه نمیشن

ولی اگه حساسن نزن پیاز رنده بزن ک خوب طعم بگیره

من عیچ وقت ماهی پفکی دوست ندارم و با ارد نمیزنم

ولی باب سلیقتونه تازه   منجمد نداره بزن راحت سرخ میشه