پسرم سه سال و چهار ماهشه. زیر دوسال علائم اوتیسم داشت اما ارتباط برقرار میکرد ک کلا تلویزیون و گوشی و ازش قطع کردم ک علایم از بین رفت .الان دستور پذیری داره کامل یعنی به حرفام گوش میده هر چی ک بگم غذاشو خودش میخوره چ نونی چ برنجی یعنی لقمه هم میگیره برای خودش .میتونه شلوارشو بپوشه و جورابشو .تا ده میشمره دوسه تا رنگ بلده .صحبت کردنش هنوز خیلی کامل نیست اما حدود ۷۰درصد خوب حرف میزنه.الان چند روزه اشیا مثل تسبیح میگیره دستش و میچرخونه .دوباره نگرانم چرا اینجوری میکنه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
والا پسر شما از بعضی بچه های اطرافیان منم بهتره ولی در کل حواستون بهش باشه و دکتر ببریدش
تلاش بیش از حد یک حکومت در راه مذهبی سازی جامعه به این دلیل است که آنها به خوبی میدانند جوامع مذهبی دارای آستانه تحمل بسیار بالاتری در برابر بی عدالتی نسبت به جوامع عادی هستند زیرا معتقدند خدا در دنیایی دیگر انتقامشان را خواهد گرفت پس هیچ گاه برای احقاق حق خود تلاش نمیکنند