2777
2789
عنوان

با این مرد چه باید کرد

304 بازدید | 34 پست

تو زندگی اینقدر عاشقم بود که اطرافیان با حسرت میگفتن خوش به حالت چه زندگی داری ، اوایل  خواهرش به شوخی میگفت داداش خوشتیپ من از تو سرتره ولی خود شوهرم میگفت ممنونم که با من ازدواج کردی 

حالا بعد گذشت چند سال احساس میکنم شوهرم مثل سابق دوسم نداره،  با خودم میگم شاید از اولش نداشت نقش بازی می‌کرد نمیدونم واقعا،  حالا اصل قضیه اینکه

چند شب پیش به خاطر دوران pms به شوهرم گفتم حالم خوب نیست نیاز دارم بهم بیشتر محبت کنی ، اون میدونین چیکار کرد ؟ پشتشو کرد بهم خوابید ، دوساعت کنارش صحبت کردم تحویل نگرفت آخرش گفتم تو خیلی گاوی و خواستم بخوابم که برگشت فقط دستشو گذاشت رو من که مثلا بغلت کردم ولی هیچ چیزی نگفت بهم برخورد دستشو برداشتم انداختم اونور اونم خوابید 

ادامه رو پایین تایپ میکنم که طولانی و خسته کننده نشه 

حالا سه روزه که بعد بیدار شدنش با من سرسنگینه:/ واقعا شت ، شبم جاشو ازم جدا کرد تا امروز که سه روز گذشت ، یعنی واقعا چرا ؟! میگه من این همه بهت محبت میکنم تو نمیبینی   ، چرا بهم گفتی گاو ، خلاصه‌ از رو نرفت و حالا من بدهکارم اون طلبکار خودمم نمیدونم چرا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم نمیتونم دودقیقه جدی باشم سریع میخندم 

با خندیدنای من پرو شد احساس میکنم 

امشب اومد کنارم خوابید هرچی گفتم برگرد سرجات نرفت 

منو بغل کرد ولی بهش رو ندادم گفتم برو اونور از دستت ناراحتم 

اونم واقعه رفت اونور و خوابید :/ 

یعنی اصلا بابت این چند روز از دلم در نیاورد که نیاورد

عزیزم یاازخستگی یاازفشاراقتصادی یا فکرش درگیر اقایون هم مث ما گاهی اونقدرعرق توی مشکلات وافکارخودشون میشن  ک کلا ازهمه چیز فاصله میگیرن منم بااینکه عقدم گاهی شوهرم وقتایی ک بایدباشه نیس یانیازدارم باهام حرف بزنه ولی نیس بفهم ریشه مشکل کجاست چرااینطوری شده ازکی

🕊میشود هرآنچه ک باید بشود🕊✨🤲🏻

هاااا راستی اینم بگم دو روز پیش منو گذاشت بازار به موتورش گاز داد رفت زنگ زدم گفتم کجا 

گفت به تو ربطی نداره و جواب سربالا داد 

بعد گفتم دیگه حالم بهم میخوره از این رفتارات 

اونم گفت منم دیگه حالم بهم میخوره از تو و اخلاق و رفتارت و همه چیت

خلاصه بیشتر از این دلم شکست ، های گفتم و به‌روش آوردم این حرفو اصلا هیچ کار نکرد تازه امشب زیرش میزنه میگه من نگفتم ، 

چندبار اومد ماسک صورت گذاشته بودم منو مسخره کرد رفت و ادابازی دد آورد ولی یه معذرت خواهی نکرد ازم بابت حرفاش 

فقط مسخره بازی در آورد همین 

هیچ دلجویی نکرد 

با کمال پرویی میگه من هیج کار اشتباهی نکردم و بعد تازه گفت زیاد صحبت نکن صبح زود باید بیدار شم گرفت خوابید 

حالا من با این مرد چه کنم ؟

به نظرتون فردا با مامانم و خالم برم سفر مجردی تنهاش بزارم ؟ 

خلاصه بیشتر از این دلم شکست ، های گفتم و به‌روش آوردم این حرفو اصلا هیچ کار نکرد تازه امشب زیرش میزن ...

همین اداها یعنی معذرت خواهی 

یکم رابطه و جنس مخالف رو اصلا نمیشناسید خیلی کم تجربه اید