2777
2789

چرا نمیتونم با کسی ارتباط بگیرم نمیتونم گرم باشم صحبت کنم بگم بخندم آخه چرااا 

فکر کنم همه ازم به خاطر رفتارم متنفر باشن  

کسی هست مثله من باشه 

کاربری قبلیم تعلیق شد کاربر قدیمی ام :(

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یهو میخوام عوض کنم یه روز خوبم فرداش گند میزنم

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱👩🏻‍🎓این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)وزن: 71.55📏وزن هدف58🏋️‍♀💪🏿( ۱۴٠۴/۳/۲)هدف اول68🔒هدف دوم65🔒هدف سوم62🔒هدف چهارم58🔒

من..ممنم ب ادمایی ک زیادی گرم میگیرت و برونگرا هستن و خیلی خوش صخیت و خوش خندن جسودیم مبشه‌.. حودم بشدت درونگرا و خجالتی ام .قیافمم طوریه ک انگار دارم چسی میرم و چس کلاسم

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  
اره من اصلا نمیتونم با کسی گرم بگیرم خیلی کم پیش میاد سر حرفو با کسی باز کنم

همش تو جمع به خودم میگم خب یه حرفی بزن به چیزی بگو ولی نمیشه لعتی همیشه گند میزنم 

من..ممنم ب ادمایی ک زیادی گرم میگیرت و برونگرا هستن و خیلی خوش صخیت و خوش خندن جسودیم مبشه‌.. حودم ب ...

چقدر خوشبختن و خودشون نمیدونن به نظرم بیشترش ذاتیه من ذاتا اینجوریم

چقدر خوشبختن و خودشون نمیدونن به نظرم بیشترش ذاتیه من ذاتا اینجوریم

دقیقا .ولی من قبلا اینطور نبودم.دوران مهد کدوک و پیش دبستانی و ابتدایی کلیییییی رفیق داشتم .راهنمایی ک اومدم هیچ رفیقی نداشتم .جز چندتا ک اونم زیاد صمیمی نبودم .سلام‌بزور مییکردیم باهم‌..الانم ک دارم میرم دبیرستان استرس دوست پیدا کردن داره میکشه منو

احتمالا از این آدم های سودایی باشی ریزه میزه و لاغر

چ ربطی ب ظاهر داره .

من خیلی ریز میزه لاغر دیدم ک خوش صحبت و برونگرا بودن و کلی ملت باهاشون حال میکردن

دقیقا .ولی من قبلا اینطور نبودم.دوران مهد کدوک و پیش دبستانی و ابتدایی کلیییییی رفیق داشتم .راهنمایی ...

درخت میکنم خ سخته من شانسی که آوردم یه دوست صمیمی داشتم راهنمایی و دبیرستان با اون بودم اگه اون نبود با هیچکس دوست نمی‌شدم 

ولی من از اول همینجوری بودم و اتفاقایی که تو زندگیم افتاد بدتر هم شدم